Ahmet Hakan Silivri'deydi

Gazeteci- Yazar Ahmet Hakan Coşkun, Silivri Belediyesi Söyleşi Günleri kapsamında Silivrililerle buluştu

Ahmet Hakan Silivri'deydi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Gazeteci- Yazar Ahmet Hakan Coşkun, Silivri Belediyesi Söyleşi Günleri kapsamında Silivrililerle buluştu.

Silivri Belediyesi Söyleşi Günleri birbirinden ünlü konukları Silivrililerle buluşturmaya devam ediyor. Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı, CNN Türk Tarafsız Bölge Program Yapımcısı ve Sunucusu Ahmet Hakan Coşkun, Sergi ve Nikâh Salonu’nda Türkiye’de neler oluyor? konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Sohbet havasında geçen söyleşide Silivrililerin sorularını yanıtlayan Coşkun, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

COŞKUN SORULARI YANITLADI

“Halkı ikna etmek, her şeyin temel ilkesidir” diyen Coşkun; “Türkiye endişe verici bir noktaya gidiyor. Ben götürülmek istenen yere gitmeyeceği kanaatindeyim. AK Parti’nin tek dayanağı sandık. Bu gidişi durdurma şansı sandıktan geçiyor. Her şeyin en temel ilkesi, halkı ikna etmektir” dedi. Çözüm süreci ile ilgili değerlendirmede bulunan Coşkun; “Bu süreç ile ilgili aslında bir çözümsüzlük var. Somut elle tutulur bir plan, her iki tarafta da yok” şeklinde konuştu. 17 Aralık meselesinin yayın yasağına tabi tutulmasını ‘ayıp’ şeklinde nitelendiren Coşkun; “AK Partili bir vekil olsam ilk ben tepki gösterirdim, bu yasağa. AK Parti’ye gönül vermiş bir vatandaş olsaydım demek ki varmış saklanacak, gizlenecek bir durum diye düşünürdüm” dedi.

IŞIKLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Gazetecilik hayatına Silivri’de başlayan Ahmet Hakan Coşkun’un ulusaldaki başarısını gururla izlediğini ifade eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kendisine şilt ve çiçek takdim ederek Silivri Söyleşilerine katıldığı için teşekkür etti.