Ak Kabare'den Süt Kardeşler

Müslüm Bayhoca'nın yönetmenliğinde kurulan AK Kabare, Süt Kardeşler isimli tiyatro oyununu KİPTAŞ Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda sahneledi. Oyun, haftalarını kutlayan hemşireler ve 1 gün sonra da ilçe protokolü huzurunda oynandı.

Ak Kabare'den Süt Kardeşler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Müslüm Bayhoca’nın yönetmenliğinde kurulan AK Kabare, Süt Kardeşler isimli tiyatro oyununu KİPTAŞ Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda sahneledi. Ahmet Geyik, Merve Solmaz, Ali Solmaz, Serhat Yönet, Seren Tezcan, Mucip Kazdal, Aslıhan Doğu ve Ali Erdinç’in rol aldığı oyun, 12 Mayıs 2012 Cumartesi akşamı haftalarını kutlayan hemşireler, 1 gün sonra da ilçe protokolü huzurunda oynandı. İlçe protokolü için sahnelenen tiyatroyu AK Parti Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Kaymakamı Salih Keser, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, kamu kurumlarının müdürleri ve yöneticileri, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri ile çok sayıda sanatsever izledi.

İçlerinden yetişen Ali Solmaz ve Serhat Yönet’i tv. dizilerine gönderme başarısı gösteren AK Kabare’nin Süt Kardeşler isimli oyunu izleyiciler tarafından beğeniyle takip edildi. Oyunun ardından AK Parti Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, yönetmen Müslüm Bayhoca ve oyunculara birer buket çiçek vererek tebrik etti. İzleyicilere teşekkür eden Bayhoca, “Tiyatromuzun oluşturulmasında maddi-manevi katkı sağlayan, üzerimizde büyük emeği bulunan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Sayın Metin Karakaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz” dedi.