Ali Solmaz ve Ekibi Hem Ağladı, Hem Ağlattı

Silivri'nin sevilen ismi tiyatrocu ve dizi oyuncusu Ali Solmaz ve ekibi MHP Silivri İlçe Başkanlığı'nın katkıları ile bu Çanakkale konulu Tiyatral Konferans ile Silivri'de bir ilki gerçekleştirdi.

Ali Solmaz ve Ekibi Hem Ağladı, Hem Ağlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz, inancın ve azmin zaferinin eşsiz simgesi Çanakkale Zaferinde mukaddes vatan topraklarımızın korunması ve bayrağımızın dalgalanması için birlik içinde verilen mücadeleyi millet olarak anlamak, bizden sonraki nesillere aktarabilmek amacıyla “Son Kale Çanakkale” isimli konferansa katkıları olduğu için gururlandığını belirtti.
Konferansa MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karakaş, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz ve Yönetimi, Ülkü Ocakları Silivri Başkanı Erhan Özkök ve Yönetimi, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi İbrahim Çeşmecioğlu, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Yeni Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, ADD Silivri İlçe Yönetimi, MHP 3. Bölge Milletvekili Adayı Volkan Yılmaz ve yaklaşık 400 kişi katıldı.
 
Konferans başlar başlamaz salondaki sessizlik dikkatleri çekerken tiyatral gösteri başlar başlamaz adeta gözyaşları seller gibi aktı. Duyguların tamamen bir olduğu akşam Ali Solmaz ve ekibinin performansı ayakta alkışlanır cinstendi. Oyun sergilenirken durmadan alkışlar ile kesilse de girmiş oldukları rolden çıkamayan oyuncular kuliste iken bile gözyaşlarını tutamadılar. Oyun sonunda ayakta alkışlanan ekibe hediyeler verildi.

Gazetesilivri.com