Alkışlar Minik parmaklara

Silivri Müzik evi tarafından bu yıl 2.si düzenlenen ve yaklaşık 20 kursiyerin sahne aldığı 'Minik parmaklar' konseri bugün Silivri Yaşar Kemal Sergi salonunda gerçekleştirildi.

Alkışlar Minik parmaklara
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Müzik Evi’nde eğitim alan yaklaşık 20 kursiyerin sahne aldığı konserde Bateri, Keman, piyano ve gitar gibi enstrümanlar çalan çocuklar hünerlerini sahne alarak izleyicilerle paylaştılar.

Konser öncesi kısa bir konuşma yapan Silivri Müzik Evi kurucularından Tolga Orçin “Değerli aileler, sevgili çocuklar ve sevgili sanatseverler, Silivri müzik evinin geleneksel hale getirmeye çalıştığı ve bu yıl ikincisini düzenlediğimiz minik parmaklar konserine hoş geldiniz. Uzun uğraşlar sonucu meydana getirdiğimiz bu özel günde, bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür eder destekleriniz için şükranlarımızı sunarız” dedi.

Konuşmanın ardından Silivri Müzik Evi’nde eğitim alan yaklaşık 20 kursiyer hünerlerini sergilediler. Oses Türkiye Çocuk yarışmasına katılan ve değerlendirme sonucu bekleyen Şira Kınalı, konserde sahne alarak seslendirdiği parça ile izleyicilerden yoğun alkış aldı.