Atölye Sonbahar iftiharla sundu

Atölye Sonbahar, Silivri Belediyesi Fuaye ve Sergi Salonu'nda gerçekleştirdiği Bahara Merhaba isimli resim sergisinin kokteylinde sanatseverleri buluşturdu.

Atölye Sonbahar iftiharla sundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atölye Sonbahar, Silivri Belediyesi Fuaye ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirdiği Bahara Merhaba isimli resim sergisinin kokteylinde sanatseverleri buluşturdu. 

Atölye Sonbahar Silivrili sanatseverleri buluşturdu. Silivri Belediyesi Fuaye ve Sergi Salonu’nda İnci Aydar, Nüket Çehreli, Alev Arekelyan, Gamze kılıç ve Atölye Sonbahar Ekber Yeşilyurt Öğrencileri Çiğdem Memiş, Feride Çelikkayalar, Nilüfer Okçu, Sandra Paelo, Yüksel Köşkdere ve Zerrin Sivri’nin sanat eserlerini sergiledikleri resim sergisinde konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “Bizleri sanatla buluşturan bu çok değerli isimlere ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 

IŞIKLAR: SİZLERLE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Atölye Sonbahar ‘ın ‘Bahara Merhaba’ isimli resim sergisinin kokteylinde yaptığı konuşmasında “ Böyle bir sergi salonuna ne kadar ihtiyaç varmış ki, bir gün dahi boş kalmıyor. Bugün de çok anlamlı ve sanat adına en güzelinin sergilendiği bir sergide sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Ben burada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sanat hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

VİDEO İÇİN ALTERNATİF LİNK