Aydoğan, Türkülerle 40.yılını kutladı

Muharrem Aydoğan, 40.sanat yılını bu akşam verdiği konserle taçlandırdı.

Aydoğan, Türkülerle 40.yılını kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saat 19.30'da Silivri belediyesi sergi ve fuaye salonunda gerçekleştirilen konsere Silivri belediye başkanı Özcan Işıklar, Belediye başkan yardımcıları Hasan Solak ve Mehmet Has, CHP ilçe başkanı Mümin Tuğlu, Meclis üyeleri Süheyl Kırkıcı ve Cengiz Aksu, Ak Parti Belediye mevlis üyesi Harun Tüfekçi, Sanayi sitesi başkanı Ercan Çalışkan, Şoförler odası başkanı Recep Akıncı, Metropol FM sahibi Yılmaz Türkoğlu ve davetliler katıldı.

Aydoğan’a Kamil Bilici, Volkan Yaran, Elif Onur, Akif Kapısız, Gürkan Koyuncu ve Berkay Ergün eşlik etti. Konserde birbirinden güzel 13 türkü seslendiren Aydoğan, konser sonunda davetlilere kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Programda kısa bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı “Bu akşam sunduğu bu programdan çok memnun oldum. Teşekkür ediyorum. Nice 40. yıllar diliyorum” dedi.Konser sonunda Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Muharrem Aydoğan’a plaket takdim etti. Simge Tüfekçi isimli genç kız da Aydoğan’a kendi yapmış olduğu heykeli hediye etti.