Bay Bilici mektuplarını kitaplaştırdı

Bölgenin en çok dinlenen Radyo istasyonu Küpe FM'de yapmış olduğu programlarda konuk aldığı 264 konuğun mektubunu kitap haline getiren Radyo Programcısı Kamil Bilici, kitabının düzenlediği kokteylle tanıttı.

Bay Bilici mektuplarını kitaplaştırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1 yılda gerçekleştirdiği 300 canlı yayınla, 264 konuğa Bay Bilici tarafından yazılmış mektuplardan oluşan "Bay Bilici'den Mektup Var" adlı kitabın tanıtım kokteyli Cumartesi günü Silivri Yaşar Kemal Sergi Salonunda gerçekleşti.

Tanıtım kokteylinde kısa bir konuşma yapan Bilici “Geçtiğimiz yıl 8 farklı konsepte programımız vardı. Bu 8 farklı konsepte Silivri’mizin değerli siyasilerini, müzisyenlerini, sivil toplum kuruluşlarını, eğitim camialarını ağırladık, elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce herkese eşit mesafede olmaya büyük özen sarf ettik, bunu da bir nebzede olsa başara bildiysek kendimi çok mutlu hissedeceğim. Bugün beni burada yalnız bırakmayan tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi

Kitabın içeriğinden de bahseden Bilici, konuşmalarına şu şekilde devam etti; “Kitabımızın içinde bu 8 programa konuk olmuş, değerli dostlarımıza geçen yıl yazdığım mektuplar var. Bununla birlikte hepsinin bir olduğu güzel bir derleme oldu. 1 yılda 264 konuk ağırladık, kitabımızın içinde 200 seçki yapa bildik sadece ama bir birinden değerli 1 yılda bu şehirde neler yaşandı? Neler gündemdeydi? Onları da ortaya koyacak bir çalışma olması açısından da benim için çok değerliydi. Bundan sonraki süreçte yine bu birlikteliğimiz önümüzdeki yayın dönemlerinde de inşallah devam edecek, yine biz Silivri’nin nabzını tutmak adına dinleyicilerimize siyasetçilerimizle, sivil toplum örgütlerimizle, müzisyenlerimizle konuşarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz”

Son projelerinden biri olan ‘Silivri’ye Canım Kurban’ adlı çalışmasından da bahseden Bilici, “Hepinizin varlığından dolayı, bu yolda hiç kendimi yalnız hissetmedim. Önümüzdeki yıllarda da bunu hissetmeyeceğimi düşünüyorum. Bu atmosfer bize aynı zamanda işimize daha şiddetli sarılmamız gerektiğini gösteriyor. Bundan 2 ay sonra da inşallah tekrar bir araya geleceğiz. Ondada ‘Silivri’ye Canım Kurban’ adlı bir proje üzerinde çalışıyoruz. Sosyal medyada mutlaka görmüşsünüzdür. Çorlu’dan As Production ile birlikte yaptığımız keyifli bir iş oluyor. Silivri’nin halk oyunları camiası ve geride bıraktığımız 40 yıl içerisinde halk oyunları yöremiz nasıl bir gelişim gösterdi hepsini yine böyle bir ortamda paylaşmak umuduyla beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum çok sağolun” dedi.

Konuşma sonunda konuklar Bilici’den kitaplarını alarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.