Bu Sergi Özel Sergi

Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi öğrencileri, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Engelli Cafe'de atölye çalışmalarını sergiledi.

Bu Sergi Özel Sergi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi (EYKOM) öğrencileri, yıl boyunca yaptıkları çalışmaları Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında açılan sergide gösterdi. Ahşap  boyamalar, tual  çalışmaları, nikâh  şekerleri, seramik  boyama, sabun  çalışmaları, tablo  çalışmalarını misafirlere sunan öğrenciler, sergide atölye çalışmalarını sürdürerek tek başına neler yapabildiklerini göstermiş oldular. Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Silivri - Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Mesut Özdoğan, Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şebnem Bozçalı, Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Gökhan Yağmuroğlu ve ekibi ile birçok velinin katıldığı özel sergide, öğrencilerin elleriyle yaptıkları takılardan Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici’ye hediye edildi.

Silivri Belediyesi Engelli Cafe’de çalışan garsonluk eğitimi almış engelli öğrenciler, annelerinin  ve öğretmeninin  de  yardımıyla misafirlere ikramlar servis ettiler.