Çatalca Belediyesi sergisi Silivri'de açıldı

Çatalca Belediyesi bünyesinde açılan gravür, dekoratif sanatlar ve resim kurslarının sergisi önceki gün Silivri Belediyesi New Center Sanat Galerisi'nde Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın katılımıyla açıldı.

Çatalca Belediyesi sergisi Silivri'de açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi ve Çatalca Belediyesi arasındaki sergi paylaşımları karşılıklı olarak devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Silivri Belediyesi bünyesinde açılan ve yıl boyunca yaptıkları eserleri Çatalca’da sergileyen Silivri Belediyesi resim kursu kursiyerlerinden sonra Çatalca Belediyesi gravür, dekoratif sanatlar ve resim kurslarında sanat üreten kursiyerler de Silivri’de sergilerini açtılar. Silivri Belediyesi New Center Sanat Galerisi’nde açılan sergiye Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın ve Erhan Güzel, Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanı Naci Özcan ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İl Genel Meclis Üyeleri Cengüz Aydın ve Süleyman Bozdemir, Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Silivri Belediye Başkanı’nın eşi Esma Işıklar, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, kurs öğretmenleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Öte yandan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ise cenaze nedeniyle sergi açılışına katılamadı.

 

Açılış öncesinde konuşma yapan Başkan Cem Kara, Silivri Belediyesi’nin ve Çatalca Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği bu sergilerin olumlu sonuçlar doğurduğuna işaret ederek, kursiyerler ve öğretmenler arasında fikir alışverişi oluştuğunu belirtti. Kadınların yeteneklerini gösterdiği bu faaliyetleri de desteklediğini belirten Başkan Cem Kara, “Belediyemizde düzenlediğimiz bu tür kurslarla ev hanımlarımızın yeteneklerini sergilemesini sağlıyoruz. Kadınlarımızın etkin bir şekilde kurslara katılması bizleri gerçekten onurlandırmaktadır” dedi. Belediye Başkanı Cem Kara’nın konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesilerek, sergi gezildi. Başkan Cem Kara eserleri inceledi öğretmenler ve kursiyerlerden eserler hakkında bilgi aldı.