Cezaevi Hükümlüleri Sanat için firarda

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Tiyatro Topluluğu tarafından geçtiğimiz günlerde gala gösterimi yapılan Cimri adlı komedi oyunun ilk misafirleri, Silivri Cezaevi'nde yatan 150 hükümlü oldu.

Cezaevi Hükümlüleri Sanat için firarda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Açık Ceza İnfaz Koruma Kurumu’nda yatan hükümlüler, Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Tiyatro Topluluğu tarafından sahneye konan Cimri adlı 2 perdelik komedi oyununu izledi. Cezaevi yetkilileri ile birlikte Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’ne gelen 150 hükümlü, oyunu beğeni ile izledi.

Hükümlülerden büyük alkış alan tiyatro oyunu sonunda konuşan Silivri Açık Cezaevi 2. Müdürü Halit Buzluk; “Beklediğimizin çok üzerinde bir performans sahneleyen tiyatro oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Bu güzel hizmetlere öncü olan, bizleri burada ağırlayan Sayın Belediye Başkanımız Özcan Işıklar’a da teşekkür ediyoruz. En kısa zamanda ailelerimizle beraber de bu oyunu izlemeyi temenni ediyoruz” dedi.

 

HÜKÜMLÜLERDEN ANLAMLI HEDİYE

Oyunun sonunda hükümlüler tarafından yapılan, üzerinde tiyatronun sembolleri olan gülen ve ağlayan yüzün bulunduğu kabartma tablo Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Tiyatro Topluluğu Eğitmeni ve yönetmen Boran Gökçe’ye takdim edildi. Yıl boyunca sahnelenecek oyun, ileriki bir tarihte yeniden hükümlüler ile buluşacak.