Çocuk Korosu Müzik Ruhunu Mahalle Okullarında Yaşatıyor

Silivri Belediye Kültür Merkezi Çocuk Korosu, Müzik Öğretmeni Volkan Yaran'ın öncülüğünde Silivri'nin mahalle okullarını dolaşarak müzik ruhunu oradaki öğrencilerle birlikte yaşıyorlar.

Çocuk Korosu Müzik Ruhunu Mahalle Okullarında Yaşatıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de çocuk ve müzik üzerine çeşitli projelere imza atan Volkan Yaran, yepyeni bir proje ile merkeze uzak mahalle okullarında öğrencileri müzik ile buluşturuyor.

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Çocuk Korosu ile birlikte mini bir turneye çıkan Volkan Yaran, kursiyer öğrencileri ile mahalle okullarındaki öğrencileri bir araya getiriyor. Proje kapsamında ekibin ilk durağı ise Gazitepe Mahallesi oldu.

Müzikle bütünleşip birleşiyorlar

Volkan Yaran, Gazitepe Ortaokulu’nda Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Çocuk Korosu ile Gazitepeli öğrencileri bir araya getirdi. Gazitepe Ortaokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konserde ülkemizin dört bir yanından derlenen türküler ve çocukların hep birlikte eşlik ettiği Barış Manço şarkıları seslendirildi.  

Programa Silivri Belediyesi Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Kültür Müdür Vekili Meral Türkmen, Meclis Üyesi Melih Yıldız, Gazitepeli öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Baharda konser sözü

Gazitepe Ortaokulu’nun kapılarını Volkan Yaran ve ekibine açan Gazitepe Ortaokulu Müdürü Nusret Demirtaş, sergiledikleri performans sonrası Volkan Yaran ve ekibini tebrik ederken, Volkan Yaran’dan bahar aylarında yine Gazitepe Ortaokulu’nun bahçesinde açık hava konseri sözünü de aldı.