Elit Dans'ta hazırlıklar son hızla devam ediyor

Gökhan Aytaç ve Deniz Sarı tarafından kurulan ve geçtiğimiz yıl Silivri Belediyesi ile protokol imzalayarak Silivri Belediyesini temsil etmeye başlayan Elit Dans Gençlik ve Spor Kulübü, önümüzdeki aylarda yapılacak olan yarışmalar için provalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Elit Dans'ta hazırlıklar son hızla devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gökhan Aytaç ve Deniz Sarı yönetimindeki Elit Dans Gençlik ve Spor Kulübü, alınan meclis kararının ardından belediye temsil yetkisi için Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile karşılıklı protokol imzalamıştı.

Kulüp üyeleri ve yöneticileri, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen İstanbul İl yarışmalarında Silivri’ye başarı ile dönmek için provalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kulübün yöneticileri Gökhan Aytaç ve Deniz Sarı,”Silivri’mizi en iyi şekilde temsil etmek yarışmadan derece ile dönmek adına tüm hazırlık ve provalarımızı hızlandırdık. Haftanın belirli günlerinde kapalı spor salonunda provalarımız sürüyor. Silivri Belediyesi Elit Dans Gençlik ve Spor Kulübü olarak yarışmalardan derece ile döneceğiz. Kulüp üyelerimiz bu inançla çalışmalarımıza iştirak ediyor ve çalışıyoruz ”dedi.