'Engelsiz Bakışlar' Beğenildi

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Engelli Komisyonu ve Fotoğraf Sanatçısı Emine Toprak'ın katkılarıyla hayata geçirilen Engelsiz Bakışlar Fotoğraf Sergisi'nin açılışına katılarak özel çocukların mutluluğuna ortak oldu.

'Engelsiz Bakışlar' Beğenildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Engelli Komisyonu ve Fotoğraf Sanatçısı Emine Toprak’ın katkılarıyla hayata geçirilen Engelsiz Bakışlar Fotoğraf Sergisi’nin açılışına katılarak özel çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, özel çocukların bakış açısını, iç dünyalarını yansıtan, CHP Silivri İlçe Engelli Komisyonu ve Fotoğraf Sanatçısı Emine Toprak’ın katkılarıyla hayat bulan Engelsiz Bakışlar Fotoğraf Sergisi’nin açılışına katılarak özel çocukların mutluluklarına ortak oldu. Silivri Belediyesi Fuaye ve Nikâh Salonu’nda gerçekleşen serginin açılışında CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Kadın Kolları, CHP İlçe Gençlik Kolları, Silivri Belediyesi Başkan Yardımcıları, Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyeleri ile çok sayıda davetli hazır bulundu.

IŞIKLAR: BU PROJE BİR BAŞKA GÜZEL

Engelsiz Bakışlar Fotoğraf Sergisi’nin açılışında konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, duygu ve düşüncelerini “Bu proje gerçekten bambaşka. Onların dünyalarını, bakış açılarını keşfederek ortaya çıkarmak adına çok iyi düşünülmüş bir çalışma. Görüyorum ki yavrularımızda bundan dolayı çok mutlular. Ben emeği geçenleri kutluyor ve teşekkür ediyorum” söyleriyle ifade etti.

TOPRAK TEŞEKKÜR ETTİ

Silivrili Fotoğraf Sanatçısı Emine Toprak da, Silivri Belediyesi ve CHP İlçe Engelli Komisyonu’na, özel çocukların hayatında önemli bir yer tutacak olan projeye olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

Foto Galeri için alternatif link

Video görüntüleri için alternatif link