Evvel Zaman Fotoğraf Sergisi'ne davetlisiniz

Silivrili tiyatro ve dizi sanatçısı Ali Solmaz, yılların emeği ile edindiği Ali Solmaz Koleksiyonu'nu Silivrililer ile paylaşarak, Evvel Zaman Fotoğraf Sergisi ile onları tarihi bir yolculuğa çıkaracak.

Evvel Zaman Fotoğraf Sergisi'ne davetlisiniz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrili dizi ve tiyatro sanatçısı Ali Solmaz, yılların birikimini Silivrililer ile paylaşmaya hazırlanıyor. Şahsi koleksiyonunda yer alan orijinal tarihi fotoğrafları sergilemeye hazırlanan Solmaz, “Onlar Tarihin Sessiz Tanıkları... Siz de Tarihe Tanıklık Etmek İster misiniz?” diyerek Silivrilileri sergisine davet etti.

Mustafa Kemal Atatürk, Çanakkale, Milli Mücadele Dönemi, Lozan Konferansı, Mudanya Mütarekesi, İstanbul'un işgali, Osmanlı dönemi tiyatro, padişahlar ve önemli şahsiyetler temalarında gerçekleştirilecek olan sergi için Ali Solmaz, “Sadece tarih severlerin değil, herkesin ilgisini çekeceğini düşündüğüm belge niteliğinde orijinal ve nadir fotoğraf koleksiyonumu sizlerle paylaşmaya karar verdim. Bu fotoğrafların her biri tarihi aydınlatmak için tutulan birer meşale gibidir.” dedi.

10 gün açık kalacak

Silivri Alışveriş Merkezi’nde (MAXİ AVM) Pazar günü (yarın) saat 14.00’te açılışı yapılacak olan Evvel Zaman Fotoğraf Sergisi, 6-16 Ağustos tarihlerinde ücretsiz olarak sergilenecek.

Eyüp Can BALABAN