Evvel Zaman Fotoğraf Sergisi'ne yoğun ilgi

Silivrili tiyatro ve dizi sanatçısı Ali Solmaz, yılların emeği ile edindiği Ali Solmaz Koleksiyonu'nu Silivrililer ile paylaştığı, 'Evvel Zaman Fotoğraf Sergisi' yoğun ilgi gördü

Evvel Zaman Fotoğraf Sergisi'ne yoğun ilgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

15 yıldır biriktirdiği özel koleksiyonunda yer alan orijinal tarihi fotoğrafları sergileyen Ali Solmaz’ın Silivri AVM (Eski Maxi)’de 10 gün ziyarete açık kalacak olan sergi açılışına AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti Meclis Üyesi Metin Kaya, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Samsunlular Derneği Başkanı Bilhan Aşçıoğlu, Piri Mehmet Paşa Mahalle muhtarı Serhat Ateş, Silivri AVM yöneticisi Simge Yalçınkaya ve vatandaşlar katıldı.

Mustafa Kemal Atatürk, Çanakkale, Milli Mücadele Dönemi, Lozan Konferansı, Mudanya Mütarekesi, İstanbul'un işgali, Osmanlı dönemi tiyatro, padişahlar ve önemli şahsiyetler temalarında gerçekleştirilen sergi açılışında konuşan Ali Solmaz “Yaklaşık 15 yıldır bu fotoğrafları topluyorum. En özellerini sizlerle paylaşmak istedim. Fotograf tarihin sessiz tanıklarıdır.15 yıllık emeğimi sizlerle paylaşmak istedim. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim ”dedi.

10 gün açık kalacak

Silivri Alışveriş Merkezi’nde etkinlik alanı içerisinde sergilenen Evvel Zaman Fotoğraf Sergisi, 6-16 Ağustos tarihlerinde ücretsiz olarak sergilenecek.