Fasl-ı Muhabbet Nostalji Yaşattı

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu, Fasl-ı Muhabbet ismiyle başladığı yeni dönemin ilk konserinde konuklara keyifli bir gece yaşattı.

Fasl-ı Muhabbet Nostalji Yaşattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu, önceki akşam Kültür Merkezi Yücel Erdem Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirdiği konserle göz doldurdu. Şef Ahmet Tekin Kumaş yönetiminde olan koroda; Ayşe Üzgün, Gülşen Fidan, Ekrem Yazıcı, Hatice Oker, Münevver Mersin, Hüseyin Akıncıoğlu, Nurettin Özkan, Melek Baş, Çiğdem Dirik, Yüksel Sağduyu, Mehmet Ali Gencay, Sıtkı Şenel, Saime Tezdoğan, Seyhan Uzun, Esin Kalender, Filiz Özal, Mehmet Ali Gencay, Lale Aydil, Canan Aksu, Zeynep Şenay, Ayla Atasever, Gülümser Aktürk, Belma Yüce Filiz Özhekimci Solak, Erduran Boyuneğmez, Rüştü Hut ve İlhan Şenol yer aldı. Repertuarında yer alan 17 eseri seslendiren Silivri Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, salonda nostalji rüzgarı estirdi. İzleyenlerin de keyifle eşlik ettiği konsere; CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve eşi Şirin Tuğlu, Silivri Belediye Başkan Yardımcıları Elif Bilici ve Emine Tarin, Silivri Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilruba Önal, Başkan Işıklar’ın eşi ve aynı zamanda Silivri Kent Konseyi Danışma Kurulu Başkanı Esma Işıklar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

BİLİCİ TEBRİK ETTİ

Konser bitiminde büyük alkış alan koroyu tebrik eden Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici de tüm koro üyelerini tebrik ederek, yaşattıkları keyifli saatler için Şef Ahmet Tekin Kumaş’a çiçek takdim etti.