Filiz Gökdemir Köşker'in polisiye romanı 'Kebbat' çıktı

EMEKLİ ÖĞRETMEN FİLİZ GÖKDEMİR KÖŞKER, MESLEK HAYATI BOYUNCA GÖREV YAPTIĞI YERLERDEN, ÖĞRENCİLERİNDEN, YÖRE İNSANLARINDAN DEVŞİRDİĞİ ANILARI VE HİKÂYELERİ, POLİSİYENİN VE AŞKIN KESİŞTİĞİ BİR KURGUYLA KİTAPLAŞTIRDI. SERİ OLARAK DÜŞÜNÜLEN İLK KİTAP KEBBAT-I, SOKAK YAYIN GRUBU'NDAN ÇIKTI.

Filiz Gökdemir Köşker'in polisiye romanı 'Kebbat' çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Emekli öğretmen Filiz Gökdemir Köşker, meslek hayatı boyunca görev yaptığı yerlerden, öğrencilerinden, yöre insanlarından devşirdiği anıları ve hikâyeleri, polisiyenin ve aşkın kesiştiği bir kurguyla kitaplaştırdı. Seri olarak düşünülen ilk kitap Kebbat-I, Sokak Yayın Grubu’ndan çıktı.

Emekli öğretmen Filiz Gökdemir Köşker’in polisiye romanı ’Kebbat’ raflardaki yerini aldı. Aşiyan Holding’in Yönetim Kurulu Başkanının eşi Şevval Aşiyan, malikanesinin arka bahçesinde ölü olarak bulunur. Altmış bir yaşındaki kadının ağzından, burnundan bolca kan akmasına rağmen vücudunda herhangi bir yaralanma, darp izine rastlanmaz. Kitap bu sırlı ölümü ve katili araştırırken, okuru da bir dedektif gibi satırların peşine takıyor.

Köşker’in yoğun betimlemeleri zaman zaman ipuçlarını kaybettirip okuru şaşırtsa da, Komiser Sezin’in yardımıyla olaya geri dönmek mümkün oluyor. Kitaba adını veren kebbat (bergamot) kah ağacıyla kah reçeliyle hikayenin arasından keskin kokusunu veriyor.

Kitabın içindeki gizem korkunç gerçeklerle çözülürken, aslında uzak değil hayatın içinden bir öykü kanırtmadan veriliyor. Kitaba bütün online kitap satış sitelerinden ulaşmak mümkün.