Grup Kasaba komşu ilçeye konuk oldu

Silivrili şiir sevdalılarından oluşan Silivri Belediyesi Grup Kasaba, Büyükçekmece Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen şiir ve müzik dinletisinde sahne alarak Büyükçekmecelilere keyifli bir gece yaşattı.

Grup Kasaba komşu ilçeye konuk oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Ezgilerle Göç ve Mübadele” isimli şiir ve müzik dinletisi ile geçmişe yolculuk yaptıran, Silivrili şiir severlerden oluşan Silivri Belediyesi Grup Kasaba, Büyükçekmece Belediyesi ve Büyük Mübadele Derneği’nin düzenlediği şiir dinletisinde Büyükçekmecelilerle buluştu. Mübadele sırasında göç hüznünü yaşayan, doğduğu-büyüdüğü toprakları bırakmak zorunda kalan muhacir halkın acılarını birebir anlatan “Mübadele” konulu şiir dinletisine aylar önceden hazırlanan Grup Kasaba üyeleri, Büyükçekmece halkı tarafından ayakta alkışlandı.

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi gerçekleşen programın sonunda konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün; “Değerlerimize sahip çıkan, geçmişte yaşanan o günkü duyguları bizlere taşıyan Grup Kasaba üyelerine ve onları bizlerle buluşturan Silivri Belediyesi’ne teşekkür ederim” dedi. Silivri Belediyesi Grup Kasaba üyelerine karanfil sunan Başkan Akgün, Muharrem Aydoğan’a günün anısına porselen bir tabak hediye etti.