Kadının Gözüyle Silivri Sergisine Yoğun İlgi

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi ve Mahalle Evi kursiyerlerinin Kadınlar Günü nedeniyle açtığı Kadın Gözüyle Silivri Sergisi yoğun ilgi gördü.

Kadının Gözüyle Silivri Sergisine Yoğun İlgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi ile Mahalle Evi kursiyerleri, Nikâh ve Sergi Salonu’nda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle karma sergi açarak yıl boyunca yaptıkları ürünleri sergilediler. Kadın Gözüyle Silivri isimli serginin açılış kurdelesini kadınlardan oluşan ekip arkadaşlarıyla birlikte kesen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Bu ilçede kadınlarımız barış ve huzur içerisinde yaşıyor. Yaşadıklarını sanata dönüştürerek bizlerle paylaşıyorlar. Sizlerin çabalarıyla bu çalışmalarımızı daha da büyüteceğiz. Kadınla erkeğin eşit olmadığını söyleyenlere ‘Sen de bir can dünyaya getir de görelim’ deyin! Kadın her zaman bir adım öndedir. Emeği geçen sizlere ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Kadınlar Gününüzü kutluyorum” dedi. 

ÇOCUK KOROSU’NDAN MUHTEŞEM KONSER

7- 11 yaş arası çocuklardan oluşan Kültür Merkezi Çocuk Korosu sergi açılışında mini bir konser verdi. Müzik Eğitmeni Volkan Yaran eşliğinde birbirinden güzel şarkılar söyleyen minikler, açılışa renk kattı. 

SERGİ 13 MART’A KADAR AÇIK KALACAK

Kadın Gözüyle Silivri Sergisi, Silivri Belediyesi Sergi ve Nikâh Salonu’nda 13 Mart Cuma Gününe kadar sergilenmeye devam edecek.