Kaynarca şiir okuyacak!

Yayına başladığı günden beri adından sıkça bahsettiren Gizli Mektuplar programında bu kez AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca konuk oluyor

Kaynarca şiir okuyacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Erman Paçalı'nın hazırlayıp sunduğu ve 91.1 frekansından yayın yapan Silivrim Fm'de hafta içi her gece yayında olan Gizli Mektuplar programı ilklere imza atmaya devam ediyor. Şiir ve popüler slow şarkılardan oluşan bir formatla gerçekleşen programın sunucusu Paçalı, özellikle medya ve siyaset camiasından sürpriz konuklar ile dinleyicilerinin karşısına çıkıyor. Daha önce bölge gazetecilerinden ve siyasetçilerinden konuklar alan Paçalı, programında konuklarının bilinmeyen yönlerini gün yüzüne çıkarmış, programa katılan konuklarına şiir okutmuştu. Gizli Mektuplar'ın 19 Mayıs akşamı konuğu ise Tülay Kaynarca olacak.

 

Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na denk gelen yayında Kaynarca gençliğe de seslenecek. Özellikle genç kesimin yoğun ilgi gösterdiği Gizli Mektuplar programında Kaynarca Paçalı'nın sorularını da yanıtlayacak. Kaynarca ayrıca, Gizli Mektuplar dinleyicilerine yayında özel olarak şiir okuyacak. Kaynarca'nın konuk olacağı Gizli Mektuplar programı 19 Mayıs 2011 Perşembe (Yarın) akşam 22:00'de 91.1 Silivrim Fm'den canlı yayınlanacak.