Komiser Alparslan Yige'nin ikinci "En Çok Sen Yoktun" kitabı çıktı

Komiser Alparslan Yige'nin ikinci kitabı 'En Çok Sen Yoktun' raflardaki yerini aldı.

Komiser Alparslan Yige'nin ikinci &quotEn Çok Sen Yoktun" kitabı çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Komiser Alparslan Yige’nin ikinci kitabı ‘En Çok Sen Yoktun’ raflardaki yerini aldı.

Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde Çocuk Büro Amiri Komiser Alparslan Yige’nin, baştan sona bir arayışın ürünü olan ‘En Çok Sen Yoktun’ isimli ikinci kitabı, geçtiğimiz günlerde okuyucusuyla buluştu.

Kısa şiirsel metinler, aforizmalar ve şiirler toplamından oluşan romantik kitabı ‘En Çok Sen Yoktun’da yazar, okuyucuları, gece ve sessizliğin orta yerinde, yalnızlık ve hayal kırıklıklarıyla dolu bir halde, içinde bitmez tükenmez bir boşluk duygusuyla baş başa bırakıyor.

Tekil bir aşktan yola çıkarak ‘gitmek’le ‘kalmak’ arasında sıkışıp kalanlara, yokluk ve yoksunluğun tedirgin edici, korkutucu yüzünün, aslında ‘yıkıcı’ değil ‘yapıcı’ olabileceğini de gösteren yazar, onca hata ve pişmanlığın ardından içedönmenin, insanın kendisin tanımaya anlamaya çalışmanın, ve hepsinden de önemlisi insanın kendisini sevmenin ne kadar önemli olduğuna işaret ediyor.

Varoluşa ebedi yolculukZaman mefhumunun sadece kişisel serüvenden ibaret olmadığını, bütün yaşanmışlıkların toplamından oluştuğunu, kainatın bir tek ‘aşk’ için yaratıldığını ve yaşama anlam katan tek şeyin de aşk olduğunu anlatan yazar, ‘En Çok Sen Yoktun’da okuyucuyu ezeli ve ebedi bir arayış yolculuğuna çıkarıyor.