Kültür Merkezi Kursiyerleri Hünerlerini Sergiliyor

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi kursiyerleri yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaları, Yıl Sonu Etkinlikleri kapsamında Silivri Sahili'nde sergiledi. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikler, renkli görüntülere sahne oldu.

Kültür Merkezi Kursiyerleri Hünerlerini Sergiliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Yıl Sonu Etkinlikleri yoğun katılımla gerçekleşiyor. Gitar, Türk Sanat Müziği Korosu, Bale, Keman, Yetişkin Tiyatro, Bağlama, Ud, Türk Halk Müziği Korosu, Modern Halk Dansları ve Çocuk Halk Oyunları branşlarında eğitim alan kursiyerler, hünerlerini sergiliyor. 8- 9- 10 Haziran olmak üzere üç gün boyunca Silivri Sahili’nde gerçekleşen etkinlikler Silivrililer tarafından da büyük beğeni topluyor.

 

IŞIKLAR: “YAŞAM KALİTEMİZİ KÜLTÜR VE SANATLA YÜCELTECEĞİZ”

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Yıl Sonu Etkinlikleri’nin sahne programının açılışında bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Kültür Merkezimizden bir yıl boyunca eğitim alan kursiyerlerimiz, şimdi öğrendiklerini sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyor. 7’den 70’e her yaş grubuna 22 branşta hizmet veren Kültür Merkezimiz, Silivri’nin markalaşmasında önemli bir hale gelerek, binlerce Silivriliye ulaşır duruma geldi. Bu bizim için yeterli değil. Kısa sürede temelini atacağımız Kültür Merkezi binamızla bu eksiklik de ortadan kalkacak. İlçemizde sanatın gelişmesi ve sanatçılarımızın yetişmesi konusunda gösterdiğimiz çabayı arttırarak devam ettireceğiz. Yaşam kalitemizi, eğitimle, kültürle, sanatla, refah içinde geliştirmek ve yüceltmek amacındayız. Bunu sağlamanın yolu da, bir amaç için bir araya gelmektir. Bu çabaya katkı gösteren sizlere, yavrularını bizlere emanet eden ebeveynlerimize ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

KURSİYERLER BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Yılsonu etkinliklerinin sahne programında ilk gün Kültür Merkezi kursiyerlerinin oluşturduğu Grup Miras ekibi sahne aldı. Başarılı performanslarıyla beğeni toplayan grubun hemen ardından, yine Kültür Merkezi gitar grubu öğrencileri sahne alarak mini bir konser verdi. Gece, Türk Sanat Müziği Korosu Konseriyle devam etti. 18 eser seslendiren koroya, izleyenler de keyifle eşlik etti. Gecenin finalinde ise, Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Gitar Eğitmeni Erdoğan Eren’in de aralarında bulunduğu Grup 2023 sahne alarak, Silivri sahilinde adeta rock rüzgârı estirdi. Geçmişle günümüz şarkılarını en iyi şekilde harmanlayan grup, konser sonunda büyük alkış aldı.