Kültür Merkezi Kursiyerlerinden Karma Sergi

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Resim, Seramik ve Vitray Mozaik kursiyerleri, yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaları, Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda sergiledi.

Kültür Merkezi Kursiyerlerinden Karma Sergi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nin 30 Ağustos- 4 Eylül tarihlerinde açık kalacak Karma Sergisi beğeni topladı. Resim, Seramik ve Vitray Mozaik kursiyerlerinin çalışmalarının sergilendiği Karma Sergi, ilçe protokol üyelerinin katılımıyla açıldı. Eserleri tek tek inceleyen Silivri Kaymakamı Faruk Bekârlar ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kursiyerleri ve eğitmenleri tebrik etti. Kültür Merkezi Resim Eğitmeni Niyazi Bulut, Seramik Eğitmeni Gülcihan Yönet ve Mozaik Eğitmeni Suzan Cesur, yapılan çalışmalar hakkında ilçe protokol üyeleri ve konuklara bilgiler verdi. Karma Sergi 4 Eylül tarihine kadar 10.00 -  22.00 saatleri arasında Yaşar Kemal Sergi Salonu’nda ziyarete açık olacak.
IŞIKLAR DEMOKRASİ SERGİSİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Başkan Işıklar, Kültür Merkezi Karma Sergisi açılışından sonra AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nın Silivri Sahiline açtığı 15 Temmuz Demokrasi Sergisi’ni de ziyaret etti. İlçe protokolü ile birlikte sergiyi inceleyen Işıklar, Demokrasi Nöbetleri Halk Günlüğü’ne duygu ve düşüncelerini yazdı. Işıklar serginin ardından, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Kızılay’dan Anıtkabir’e düzenleyeceği Büyük Yürüyüş’e katılacak hemşerilerini Ankara’ya yolcu etti.