Kültür Merkezi Sahne Programı Göz Doldurdu

Kurs dönemi boyunca yapmış oldukları çalışmaları Yıl Sonu Etkinlikleri kapsamında sergileyen Silivri Belediyesi Kültür Merkezi kursiyerleri, sahne performanslarıyla göz doldurdu.

Kültür Merkezi Sahne Programı Göz Doldurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Yıl Sonu Etkinlikleri’nin 2. günü de yoğun katılımla gerçekleşti. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın eşi Esma Işıklar ile birlikte katıldığı programı, CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Belediye Başkan Koordinatörü Mehmet Has ve Silivrili birçok vatandaş izledi.

 

MİNİK BALERİNLER BÜYÜLEDİ

19 Haziran Pazar Günü saat 21.00’de başlayan sahne programında ilk olarak Çocuk Bale Gösterisi yer aldı. Pembe kostümleriyle sahneye çıkan minik balerinler ilgi odağı olurken, gerçekleştirdikleri dans gösterileri de büyük alkış aldı.

 

KULAKLARIN PASINI SİLDİLER

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Yıl Sonu Etkinlikleri’nin 2. Günü programının devamında Keman ve Gitar kursiyerleri bir konser gerçekleştirdi. Çaldıkları parçalarla dinleyenlere müzik şöleni yaşatan kursiyerler, kulakların pasını sildi.

 

HALK OYUNLARI EKİBİ HAYRAN BIRAKTI

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Halk Oyunları Ekibinin gecede sahnelediği Balkan ve Kafkas yöresi halk oyunları ise büyük alkış aldı. Renkli kıyafetleriyle dikkat çeken ekibin sergilediği figürler ve gösterdikleri performansları izleyenleri hayran bıraktı. 

 

TSM KOROSU’NDAN UNUTULMAZ ŞARKILAR

Kültür Merkezi Yıl Sonu Etkinlikleri’nin 2. Günü, Türk Sanat Müziği Konseri ile sona erdi. Gecede 13 eser seslendiren koroya izleyenler de eşlik ederken, özellikle ‘Üsküdar’a Giderken’ ve ‘Telgrafın Telleri’ isimli hareketli şarkılar büyük alkış aldı.

 

IŞIKLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Gecede sahnelenen her gösterinin ardından eğitmenlere ve kursiyerlere teşekkür eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kültür ve sanat etkinliklerinin ilçe genelinde artarak devam edeceğinin altını çizdi.