Özak Sanat'ta çalışmalar başladı

Özak Sanat Merkezi'nde dansların yanı sıra birebir müzik dersleri başladı

Özak Sanat'ta çalışmalar başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

18 Eylül 2015 tarihinde ilçemizde sanat adına katkıda bulunmak üzere gerçekleştirdiği açılış töreniyle kapılarını Silivrililere açan Özak Sanat Merkezi derslere başladı.  Tüm branşlarda enstrüman satışı ve derslerin verildiği merkez Piri Mehmet Paşa Mahallesi Endülüs Sokak, Çakıcı-Yaman Apartmanı, Alt Kat No: 24/B Silivri adresinde hizmet vermekte. 
Müzik öğretmenleri Ozan Akyüz ve Mustafa Özel’in ortalığında açılan sanat merkezinde  Gitar, Keman, Piyano, Bağlama, Yan Flüt, Şan, Bateri, Çello, Elektro Gitar, Bas Gitar, Klarnet dersleri birebir eğitimleri imkanı sunulmakta. 
Yetenek sınıflarına hazırlık ve nota eğitiminin yanı sıra dans dersleri de verilmekte. Zumba, Bale, Ritmik-Senkronize Jimnastik derslerinin yanı sıra Çocuk Drama, Modern & Yetişkin-Çocuk Dans eğitimlerini de Özak Sanat’ta alabilirsiniz.
Müzik ve dans derslerinin yanı sıra enstrüman satışı yapılmakta. Kursiyerler müzik öğretmenlerinin rehberliğinde en doğru ve uygun enstrümana ve çeşitli müzik aksesuarlarını buradan edinebilmekte. 
Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri saat 19.00-20.00 saatleri arasında Sibel Özdemir Akkaya öğretmenliğinde verilen Yetişkin Bayan Zumba dersleri büyük ilgi görüyor. 
Birebir Müzik derslerine katılan öğrencilerle de çalışmalar keyifle sürmekte. 
Dans ve müzik derslerine katılmak isteyenler 0212 727 8285 nolu telefondan Özak Sanat Merkezi’ne ulaşabilir. Kayıtlar devam etmekte.