Özür Dilerim tiyatrosu Silivri'de sahne alacak

Silivri Belediyesi Nikâh ve Sergi Salonu 'Özür Dilerim' adlı oyunuyla 22 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de tiyatro severlerle buluşacak.

Özür Dilerim tiyatrosu Silivri'de sahne alacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Nikâh ve Sergi Salonu "Özür Dilerim" adlı oyunuyla 22 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’de tiyatro severlerle buluşacak.

Silivri Belediyesi Nikâh ve Sergi Salonu "Özür Dilerim" adlı oyunuyla Silivri’de 22 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’de tiyatro severlerle buluşacak.Semerkand Vakfı Silivri Şubesi tarafından düzenlenen ve Didar Sahnesi'nce Silivri Belediyesi Nikah ve Sergi Salonunda sahne alacak olan "Özür Dilerim" isimli oyunu yazan ve yöneten Emrah Yardımcı. Hikâyesi Fatih Çapadağ, dekor tasarımı Ayhan Cem Mutlu,ses-ışık Süha Sivrikaya ve müziği Abdulaziz Gani'ye ait olan oyunun kadrosunda Erkan Fırat, Hasan Ali Alp, Yusuf Engin Gezer, Ömer Selimoğlu, Ömer Faruk Eyidenbilir, Salih Gençer ve teknik yönetmen Süha Sivrikaya yer alıyor.


Oyunda Vergi Dairesinde çalışan Nihat, hem işine hem de ailesine karşı sorumluluklarını yerine getirmez. Bu nedenle ailesi ile arası açılır ve son kavgalarında karısı evi terk eder. Nihat'ın işyerinden arkadaşı Lütfü'nün görme engelli bir arkadaşıyla tanışması sonucu hayatına yeniden bir düzen vermek ister. Yaptığı bütün hatalardan dolayı özür dileyerek yeni bir sayfa açmak ister. Mimarsinan İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinin katkılarıyla sahnelenecek olan oyunun biletleri Silivri Semerkand Vakfı tarafından satışa sunuldu.

SİLİVRİ SEMERKAND ALİBEY MAH. ALİBEY ÇEŞME CAD. NO:7 (Eski Devlet Hastanesi Arkası) SİLİVRİ /İSTANBUL 0212 728 22 64