Şaşırtacak, ezberinizi bozacak bir kitap Gizli Miras

Hiç size birilerinden miras kaldı mı? Eğer kaldıysa bu miras neydi? Para, arazi? Peki size kalan miras, bir kütüphane dolusu kitap olsaydı ne yapardınız? Ve bu mirasın içinde saklı gizemi çözmeye çalışsaydınız… Bütün bu soruların cevabını Gazeteci-Yazar Ahmet Karayün imzasıyla raflar da yerini alan 'Gizli Miras' adlı romanda bulacaksınız.

Şaşırtacak, ezberinizi bozacak bir kitap Gizli Miras
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazeteci-Yazar Ahmet Karayün'ün ilk romanı Gizli Miras kitapçılarda yerini alırken, sürpriz sonuyla okuyucuları şaşırtmayı başaran bir roman olarak dikkat çekti. Gizli miras şaşırtan sonu ile ezberleri bozacak ve akıllardan çıkmayacak bir kitap. Kitap içinde bir çok unsuru taşıyor… Kişisel Gelişim kitaplarına meraklıysanız, roman okumayı seviyorsanız, şiire ilginiz varsa Gizli Miras’ta hepsini bulacaksınız. Mesnevi’den alıntılar, kişisel gelişime yönelik öğretiler kitabın içine ustalıkla serpiştirilmiş. Kitabın teması intikam odaklı olsa da, aşk, aile ilişkileri, sorumluluk, sadakat, macera gibi bir çok olgu ustalıkla harmanlanmış.

 

Hiçbir son sizi böyle şaşırtmadı!

Kitabın sürpriz sonuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Karayün, “Son her türlü edebi eserde okuyucunun en çok dikkat ettiği bölümdür aslında. Bazen bir film seyredersiniz, film çok hoşunuza gider ama sonu farklı olmalıydı deyip, yeni bir son kurgularsınız. Her insanda ister istemez okuduğu kitapta veya izlediği film de sonlara müdahale etme isteği vardır aslında. Herkes kendi sonunu yazar yada oynar. Gizli Miras'ta okuyucunun kafasında yarattığı sona darbe vuran ama beklentilerini karşılayan bir final gerçekleştirdik" dedi.


 

Gizli Miras - Roman

 Miras denince aklınıza hemen para mı geliyor? Peki, size kalan miras bir kasa şarap, bir kütüphane dolusu kitap olsaydı ne yapardınız? Kanı kanla yıkayabilir misiniz? İntikam almanın tek yolu tabanca ve şiddet midir? İhanetsiz aşkı bulmak bu kadar mı zor? İntikam; soğuk yenince mi, sıcak yenince mi lezzetli bir aştır? Tüm bu sorular beynine yıldırım gibi düşen Galip, vardığı yol ayrımında ne karar verecek? İstemediği halde kendini ortasında bulduğu bu savaştan aklı mı, duyguları mı galip çıkacak? 

“Nefes almadan okuyacaksınız; az kalsın ölüyordum!”

Erdal DEMİRKIRAN

Dünyanın En Akıllı İnsanı

 

***

 

“Ruhları doyuruyor. İlk kapağı ile son kapağı arasında ki sayfaları ara vermeden okuduğum nadir bir çalışma. Yazarın karmaşık bir örüntüyü bu kadar dengeli anlatması çok ustaca.”

Saffet KARAYAMA

***

“Her seferinde bir sonraki sırrı öğrenmek için bir solukta okuduğum bu eser; tek kelimeyle muhteşemdi. Yazar, sürükleyici hikâyesini güçlü ve anlamlı ifadelerle taçlandırmış.”

Kamile ALTAN

***

“Romanı okurken bazen tüyleriniz diken diken oluyor, bazen de roman karakterinin yaşadığı çaresizliği aynen yaşıyorsunuz. En önemlisi hiçbir şey tahmin ettiğiniz gibi gelişmiyor. Gizli Miras’ı okurken her sürprize açık olun.” 

Sabahattin ÖZTÜRK

***

“Kırılma noktasını sonuç bölümüne alarak, okuyucunun kafasında o ana kadar yarattığı sona darbe vuran ilginç ve güzel bir çalışma.”

Füsun ŞAKŞAK

***

“Aynı zamanda bir aşk hikâyesine ayna tutan Galip'in; yaşadığı gelgitleri ve hayatının alt üst olduğunu düşündüğü anda, yaşamın karşısına çıkardığı sürprizleri, etkileyici bir üslupla anlatıyor.”

Sinem UĞURLU

***

“Hayatımda okuduğum kurgusu en iyi romandı. Olayların ilerisini tahmin etmem ilk kez bir kitapta işe yaramadı.”

Eda TÜRKGENÇ