Silivri Foto Safari 2018 Sonuçlandı

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Silivri'de bir ilk olarak gerçekleştirilen Silivri Foto Safari 2018 Fotoğraf Yarışması sona erdi.

Silivri Foto Safari 2018 Sonuçlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

140 Profesyonel ve amatör fotoğrafçının katıldığı “İstanbul’un Batı’ya açılan kapısı Silivri” konulu fotoğraf yarışmasında 3 Ara Güler Eşdeğer Başarı Ödülü, 5 Mansiyon ödülü ve 32 Sergileme ödülü kazanan yarışmacılar belli oldu.  Yarışmanın başarı ödülleri geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ara Güler’e atfedildi.

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı tarafından 18-21 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Silivri Foto Safari 2018 fotoğraf yarışması sonuçlandı. Dört gün boyunca Silivri ilçe sınırları içerisinde birçok farklı ilden gelen profesyonel ve amatör 140 fotoğrafçının katıldığı, Silivri Foto Safari 2018'de 655 fotoğraf içerisinden 3 adet Ara Güler Başarı Eşdeğer Ödülü, 5 Adet Mansiyon Ödülü ve 32 Adet Mansiyon Ödülü dün gece sahiplerini buldu.

BOZOĞLU BÜTÜN YARIŞMACILARI KUTLADI

Profesyonel ve amatör 140 fotoğrafçının katıldığı Silivri Foto Safari 2018 yarışmasında 4 gün boyunca Silivri ilçe sınırları içerisinde bulunan köy ve mahalleleri karış karış gezerek fotoğraflayan ve kıyasıya bir başarı yarışının yaşandığı fotoğraf yarışmasının kayıtları Silivri Öğretmen Evi Safir Kafede gerçekleşti. AK Parti İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile kayıt masasını ziyaret eden AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, fotoğraf yarışması için Silivri’ye gelen fotoğrafçılara başarı dileyerek, yarışmaya katılımları için teşekkür belgesi ve hediye takdim etti.

SİLİVRİ’MİZ BÜTÜN RENKLERİ İLE FOTOĞRAFLANDI

Silivri tarihinde bir ilk olarak gerçekleşen Silivri Foto Safari 2018 fotoğraf yarışması ile ilgili açıklama yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, yarışmaya katılan bütün fotoğrafçılara teşekkür ederek, “ Silivri'de bir ilki gerçekleştirdiğimiz Silivri Foto Safari 2018'e katılarak Silivri'mizin tanıtımına ve görsel tarihine büyük katkı sağlayan bütün yarışmacılarımıza, çok değerli jüri üyelerimiz Sayın Hamit Akçay, Sayın İlhan Türkmen, Sayın Ömer Şahin, Sayın Şeref Akçay, Sayın Tuna Akçay hocalarımıza ve organizasyon komitemize şahsım ve teşkilatımız adına çok teşekkür ediyorum.  Bu yarışma sayesinde Silivri’miz bütün renkleri ve güzellikleri ile fotoğraflanmış oldu. Bizden sonraki nesillere Silivri’mizin görsel güzelliği ve Silivri’deki yaşamı anlatan çok güzel bir eser bırakıyoruz.

HERŞEY DAHA GÜZEL BİR SİLİVRİ İÇİN

Her bir köşesi ayrı bir cennet olan Silivri’mizin bu yarışma ile ortaya çıkarılan fotoğrafları Silivri turizmine ve Silivri’mizin tanıtımına çok büyük katkı sağlayacak. Bu katkıda emeği olan bütün fotoğrafçılarımıza ve organizasyonda görev alan ekibimize bir kez daha teşekkür ediyor, yarışmamızda dereceye giren fotoğrafçılarımızı kutluyorum. Her şey daha güzel bir Silivri için diyoruz ve Silivri için gece gündüz çalışmaya ve üretmeye devam edeceğimizi bilmenizi istiyorum.” dedi.

SİLİVRİ FOTO SAFARİ 2018’İN KAZANANLARI

Silivri Foto Safari 2018 Fotoğraf Yarışması’nın 21 Ekim Pazar günü sona ermesinin ardından 5 kişilik jüri heyeti 140 yarışmacının teslim ettiği 655 fotoğrafı derecelendirmek için bir araya geldi. Yaklaşık 6 saat süren değerlendirmenin ardından yarışmanın kazananları da belli oldu.

Silivri Foto Safari Ara Güler Eşdeğer Başarı Ödülü (5 Bin TL) Kazananlar

Ahmet Turan Kural

Caner Başer

Yücel Çetin

Mansiyon Ödülü (Bin TL) Kazananlar

Elif Çakıcı

Kemal Özkılıç

Emre Bostanoğlu

Ayşegül Kurt

Ahmet Fırat Aktürk

Sergileme Ödülü (300 TL) Kazananlar

Caner Başer (2adet), Adem Türkel, Turan Topalar, Uğur Çimen, Kemal Özkılıç (2 adet), Mehmet Arslan (3 adet), Ahmet Turan Kural, Sare Kural, Hasan Zer (2 adet), Emre Bostanoğlu, Levent Bayraktar, Arif Hikmet Aktürk, Murat İbranoğlu, Özge Yılmaz, Kahraman Bekçili, Deniz Kalaycı, Volkan Karagülleoğlu, Osman Berker Gümüş, Gül Ceylan, Emre Soytürk, Alev Saliha Özcan, Ahmet Fırat Aktürk, Burak Türk, Sertanç Nurtan, Gürkan Boylu, Mine Ertuğrul.