Silivri Hikâyesi başlıyor

Gazete Silivri İmtiyaz Sahibi İbrahim Yücal'ın hayata geçireceği Silivri Hikayesi projesi, Silivri'nin görüntüleri ve gelenekleriyle şekillenmeye devam ediyor.

Silivri Hikâyesi başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri'nin tarihsel, coğrafi ve yöresel açıdan gerçekleştirilecek, en yeni ve en net görüntülerinin yer aldığı hayatın kare kare paylaşıldığı bir proje SİLİVRİ HİKÂYESİ...

Silivri'nin bütün mahallelerinde gerçekleştirilecek çekimler sonrasında mahalle halkının günlerini nasıl geçirdiği, geçmişten bugüne kadar gelen hikâyeleri, örfleri, ananeleri, mahalleye has yemekleri vb. her şey SİLİVRİ HİKAYESİ'nde hayat bulacak.

Silivri merkez dâhil bütün mahallelerde bulunan tarihi yerlerin daha önce hiç duyulmamış hikâyelerinin de yer alacağı proje de kâh gülecek, kâh duygulanacak, kâh da şaşıracaksınız.

Kendi müziği, kendine has birçok özelliği olacak projede Silivri'nin DRONE ile çekilmiş en güncel görüntülerine de yer verilecek. Gazete Silivri ailesinin başlayacağı proje yaz aylarında sona erecek. Silivri Belediyesi Önder Yılmaz Sahnesi’nde gerçekleştirilecek gala gösteriminde Silivrililer ile buluşacak.

Siz de maddi, manevi bu projede yer almak istiyorsanız iletişim için 0531 597 17 19 numaralı telefondan ve [email protected] adresinden İbrahim Yücal’a ulaşabilirsiniz...