Silivri Sahilinde Anadolu Rock Rüzgârı

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Yıl Sonu Etkinlikleri’nin 3. Günü sahne alan Grup 2023, Silivri sahilinde gece geç saatlere kadar rock rüzgârı estirdi.

Silivri Sahilinde Anadolu Rock Rüzgârı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nin 5 gün sürecek Yıl Sonu Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinliklerin 3. Günü olan 20 Haziran Pazartesi Günü sahne alan Grup 2023, izleyenlere keyifli bir gece yaşattı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici ve Silivrili birçok vatandaşın izlediği konser gece geç saatlere kadar devam etti.

 

GENÇLER RENK KATTI

Etkinliğin 3. Günü programında ilk olarak Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Gitar Eğitmeni Erdoğan Eren’in öğrencileri sahne alarak, ikişer şarkılık konserleriyle geceye renk kattı.

 

2023’DEN GEÇMİŞE YOLCULUK

Öğrencilerin ardından sahne alan Grup 2023, Anadolu Rock müziğinin unutulmaz parçalarıyla, Silivri sahilinde adeta rock rüzgârı estirdi. Bateride Korkut Dolu, Orgda Hasan Metinoğlu, Basgitarda Gökhan Küçük, Sologitarda Erdoğan Eren ve Solist Melisa Şirin Şerbetçi’nin oluşturduğu grup, günümüzün şarkılarının yanı sıra, 1970 ve 80’li yılların eserlerini de seslendirdi. Gecenin sonlarında sahneye çıkan Silivri’nin eski solistlerinden Güven Girgin de, özellikle Cem Karaca’ya ait şarkılarla büyük alkış aldı.

 

BAŞKAN IŞIKLAR DA EŞLİK ETTİ

Grup 2023’ün seslendirdiği şarkılara kimi zaman alkış tutarak, kimi zaman çakmak sallayarak eşlik eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, konser bitiminde grup üyelerine tek tek teşekkür etti. Erdoğan Eren’e çiçek takdim eden Işıklar; “Kültür ve sanatın her dalı bizim için oldukça önemli.  İlçemizde sanatın gelişmesi ve sanatçılarımızın yetişmesi konusunda gösterdiğimiz çabayı arttırarak devam ettireceğiz. Bu çabaya katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkürler” dedi.