Silivri'de kültür sanat günleri

Silivri Belediyesi'nin aylık hazırladığı kültür sanat takvimiyle Silivrililer kış aylarını da etkinliklerle dolu dolu geçiriyor.

Silivri'de kültür sanat günleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi’nin aylık düzenlediği kültür sanat etkinlikleri Silivrililer tarafından ilgiyle takip ediliyor. 6. Kuruluş yıldönümlerine özel tiyatral bir halk oyunu gösterisi hazırlayan Silivri Belediyesi Ahenk Sanat Kulübü yoğun ilgi gören gösteri ‘İz’i yeniden sahneledi. Bölgelere özgü halk danslarını modern bir koreografi ile sahneleyen ekip, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Fosforlu Cevriye ilgiyle izlendi

Silivri Belediyesi aralık ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında, yetişkin tiyatro oyunu Fosfoslu Cevriye Önder Yılmaz Sahnesi’nde sahnelendi. Karşılıksız bir aşkın konu olduğu oyunda, oyuncuların performansları tam not aldı. 21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nde yılın en başarılı kadın oyuncusu seçilen Ayça Varlıer’in başrolünde yer aldığı oyun Silivrililer tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Oyunculara çiçeğini Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın eşi Esma Işıklar ile Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Meral Türkmen Terlikçi vererek, teşekkürlerini dile getirdi.