Silivri'yi Kıbrıs'ta Temsil Edecekler

Silivri Dans halkoyunları topluluğu Silivri Yöresi Halkoyunlarını yaşatmak ve yaymak üzere Topluluk Yöneticileri, Büyükkonuk Belediyesi Halkoyunları Festivalinde ve Tatlısu Belediyesi Keçiboynuzu Festivalinde Silivri'yi temsil etmek üzere 04:05 Sabiha Gökçen Havaalanından Kıbrıs a yola çıkmak üzere Silivri'den ayrıldı.

Silivri'yi Kıbrıs'ta Temsil Edecekler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Dans halkoyunları topluluğu Silivri Yöresi Halkoyunlarını yaşatmak ve yaymak üzere Topluluk Yöneticileri; Tayfun Telcioğlu, Serap Şenel  Özkök ve Silivri Dansın Dansçılarıyla  Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Kepçeli   Eşliğinde  Büyükkonuk Belediyesi Halkoyunları Festivalinde ve Tatlısu Belediyesi Keçiboynuzu Festivalinde  Silivriyi temsil etmek üzere 04:05 Sabiha Gökçen Havaalanından   Kıbrıs a yola çıkmak üzere Silivri’den  ayrıldı.

Ülke içi ve ülke dışı etkinliklerde başarı ile görev alan Silivri Dans Halkoyunları Topluğunu Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu ile birlikte yolcu edildiler.

İstanbul İline ait tek temsil edebilecek yöresel oyun olması dolayısıyla Silivri Yöresi Halkoyunlarının kıymetli kültür elçilerimiz tarafından Kıbrıs a ulaştırılması Dünya markası olma yolunda ilerleyen Silivri nin ve Silivrililerin Sıcak samimi selamlarının iletilmesine vesile olacak.

Kültürün korunması ve desteklenmesi adına düzenlenen Büyükkonuk Belediyesi Halkoyunları Festivali ve Tatlısu Belediyesi Hannup Festivaline, Silivri’nin yürekten selamlarını ulaştırmanın keyfiyle sahne alacak Silivri Dans Topluluğu Kültürün korunması için , desteklenmesi için,  Barış için  ,Huzur için ve kardeşlik için dans edecek.