Tazeoğlu mest etti

Kitapları en çok satanlar listesinden inmeyen aşk romanlarının usta kalemi şair-yazar Kahraman Tazeoğlu, Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 'Silivri Söyleşileri' kapsamında sevenleri ile buluştu.

Tazeoğlu mest etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kitapları en çok satanlar listesinden inmeyen aşk romanlarının usta kalemi şair-yazar Kahraman Tazeoğlu, Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen “Silivri Söyleşileri” kapsamında sevenleri ile buluştu.

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen Silivri Söyleşilerinin bugün ki konuğu Kitapları en çok satanlar listesinden inmeyen aşk romanlarının usta kalemi şair-yazar Kahraman Tazeoğlu’ydu. Nikâh ve Sergi Salonunu hınca hınç dolduran Tazeoğlu hayranları şiir ve romantizm dolu bir gece yaşadılar. Tazeoğlu, Silivri’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Birbirinden güzel şiirleriyle izleyenlerin ruhuna seslenen Tazeoğlu, esprileri ve anıları ile salondakileri güldürdü. "Yıllarca kadınları anlamaya çalıştım. Anladığım tek şey kadınlar anlamak için değil, sevmek için yaratılmıştır" diyerek salondakilerden büyük alkış alan Kahraman Tazeoğlu seslendirdiği şiirlerle izleyicilerini mest etti.

Tazeoğlu’na çiçek plaket ve Silivri tarihçesinin anlatıldığı kitap hediye eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar “Silivri’de yaşamak güzel olsun, Silivri’nin ne kadar kültüre sanata düşkün olduğunu gösterdiğinizden için hepinize teşekkür ederim dolayı” dedi.

Tazeoğlu, program sonunda kurulan stantta hayranları için kitaplarını imzaladı.