Ummadığın 'aşk' kalp yıkar…

Silivri'de yaşayan Genç Yazar Sinan Doğan, 'Ummadığın aşk, kalp yıkar' diyerek okuyucular ile duygularını paylaştığı 'Beni Sevmeyi Unutma' adlı kitabının tüm detayları 'Sanat Köşemize' anlattı.

Ummadığın 'aşk' kalp yıkar…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de yaşayan Genç Yazar Sinan Doğan, “Ummadığın aşk, kalp yıkar” diyerek okuyucular ile duygularını paylaştığı ‘Beni Sevmeyi Unutma’ adlı kitabının tüm detayları ‘Sanat Köşemize’ anlattı. Kendisini tanıtarak sözlerine başlayan Doğan, şu şekilde konuştu;
 
“Samsun’un Canik ilçesine bağlı Çağlayan köyünde 1995 yılında dünyaya geldim. 6 yaşına kadar Çağlayan Köyü’nde ikamet ettim. 6 yıl sonra alınan bir aile kararıyla İstanbul Esenyur’ta taşındık. Halkalı Ticaret Meslek Lisesi’nden mezun oldum. 2012 yılında şuanda ikamet ettiğim Silivri’ye taşındım. İlkokulda okuduğum dönemde 23 Nisan müsamere için bir tiyatro oyunu yazdım. Bu benim ilk kalem tutuşum olmuştu. Tiyatro oyununu profesyonel oyuncularla, belediye tiyatrosunda izleyici ile buluştu. Öğretmenim Sayın Nejla Dizen’in yeteneğimi fark etmesi sayesinde Tiyatro oyunları yazmaya başladım. Ama kendimi oraya ait hissetmiyordum, yanlış yerdeymiş gibiydim. Daha sonra duygu mektupları falan derken o zamanlar yeni yeni moda olan Facebook sayfası açtım. Sinan Doğan adıyla. Yaklaşık 8 yıl burada paylaşım yaptım. 35 bin insan benimle aynı duyguları paylaşmak için yanımda oldu.
 
“İKİNCİ KİTAP 17 MAYIS’TA”
Ocak 2015 yılında, Konya Uğurtuna yayınları sayfamdaki yazılarımı çok beğendiğini ve kitap haline getirmek istediklerini belirttiklerinde benim mutluluğum tarifsizdi… Yeni yazılardan olmalı düşüncesiyle 5 aylık bir çalışma sonucunda Nisan 2015 tarihinde her şey hazırdı. Ve Sinan Doğan’ın ilk resmi başarısı ‘beni sevmeyi unutma’ kitabını elime aldım. Duygularım hep taze kalacak ve hep aynı heyecanla yazacağım 2 kitabım olan ‘ilk dokunuş’ 17 Mayıs’ta sizlerle buluşacak.”


 
“HER ŞEYİ UNUT, BENİ SEVMEYİ UNUTMA!”
Genç Yazar Sinan Doğan, ‘İlk kitabınızı biraz tanıtır mısınız?’ sorumuza, kitabından küçük bir parça ile cevap verdi.
Doğan, “Yazabiliyor olmanın, kelimelerin bana verdiği yetkiye dayanarak elinizdeyim… Bu kitabım ilk göz ağrım, sizinle ilk buluşmamız. İlk misafirliğim sizde. İlkler her zaman çok güzel ve çok özeldir. Yüreğimden düşen ilk heceleri okuyacaksınız. Beraber duygulanacağız, beklide beraber ağlayacağız. Belki de sevdiğinizin resmini koyacaksınız sayfa aralarına. Yazmak birden fazla kelimeyi yan yana getirmek değil elbet, yazmak yaşamak hissetmek, yazmak kalp gücüyle konuşmaktır. Hiç duygularınızı yazdınız mı? Yazmadıysanız da bu kitabın son sayfasına geldiğinde size boş bir sayfa bırakmış olacağım içinizden ne geçiyorsa yazmanız dileğiyle. Okuyamamamda hissederim elbet.
Her şeyi unutabilirsin. Adını unut mesela, yok say beni. Yaşadığımı unut, ‘ince bir sızıydı, geldi geçti’ de. Saati unut, bakma zaman geçmiyor zaten. Nefes almayı unut, sabah ne yediğini bile unutabilirsin. Her şeyi unut, BENİ SEVMEYİ UNUTMA” dedi.
 
Genç Yazar Sinan Doğan’ın bu başarısını kutluyor ve yolunun açık olmasını diliyorum. Gerçekten okumanız gereken bir kitap…
Keyifle okuyacağınıza inanıyorum. Haftaya görüşmek dileğiyle…