Vakkasoğlu gönülleri fethetti

İlim Yayma Cemiyeti Silivri Şubesi tarafından organize edilen ve Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı 'İstanbul'un fethinden Gönül fethine' temalı konferans Silivri Belediyesi Sergi ve Fuaye Salonunda gerçekleştirildi.

Vakkasoğlu gönülleri fethetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlim Yayma Cemiyeti Silivri Şubesi tarafından organize edilen ve Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı “İstanbul’un fethinden Gönül fethine” temalı konferans Silivri Belediyesi Sergi ve Fuaye Salonunda gerçekleştirildi. 

İlim Yayma Cemiyeti Silivri Şubesi tarafından organize edilen ve Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı “İstanbul’un fethinden Gönül fethine” temalı konferans Silivri Belediyesi Sergi ve Fuaye Salonunda bugün saat 18.30’da gerçekleştirildi. Konferansa katılanlara “İstanbul’un fethinden Gönül fetihlerine” temasının işlendiği konferansın açış konuşmasını İlim Yayma Cemiyeti Silivri Şube Başkanı Özkan Kılbaş yaptı. Programa Silivri Kaymakamı Salih Keser’in yanı sıra ilçe protokolünün ve Silivrili vatandaşlar katıldı.

Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu konferansında İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmet Han’ın; yetişmesini, kişiliğini ve halkla ilişkilerini örneklerle işleyerek başarılı olmanın yollarına dikkat çekti.