Vizyona film yağdı

Sinemaseverler bu hafta komediden, gerilim sahnelerine kadar biri yerli 8 yeni filmle buluşacak.

Vizyona film yağdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaledeki Yalnızlık

 

Volga Sorgu'nun yönettiği ve Numan Çakır, Özlem Tekin, Tolga Sarıtaş ile Nur Sürer'in oynadığı "Kaledeki Yalnızlık" filmi, dram sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

 

Filmin konusu şöyle:

 

"Nurettin, futbolda parlak dönemler yaşarken geçirdiği trafik kazası sonucu eşini ve geleceğini kaybetmiştir. Onu hayata bağlayan tek şey oğlu Feyyaz'dır. Nurettin'in eniştesi bir lunaparkta çalışmaktadır. Almanya'dan gelen Zenoş Teyze ise sıcaklığı ile eve ayrı bir renk katmaktadır. Ünlü futbolcu Ümit Karan, Zenoş Teyzenin Almanya'dan çocukluk arkadaşıdır."

 

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet

 

Kelly Asbury'nin yönettiği ve Halil Ergün, Sercan Gidişoğlu, Özge Çatıkkaş ile Canan Kılıç'ın seslendirdiği, "Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet (Gnomeo & Juliet)" animasyon filmi, sinemaseverlerle buluşacak.

 

X-Men: Birinci Sınıf

 

Matthew Vaughn'un yönettiği ve Jennifer Lawrence, James McAvoy, Michael Fassbender ile Rose Byrne'nin oynadığı "X-Men: Birinci Sınıf (X-Men: First Class)" filminin, serilerindeki aksiyon sahneleri bu filmde de izleyicilerin dikkatini çekecek.

 

Filmde, insanların akıllarını okuyup, kontrol edebilen ve telepatik güçlere sahip Oxford mezunu Charles, kendisi gibi özel güçlere sahip kişilerin varlığını merak eder. Diğer mutantların varlığını keşfeden Charles, hepsini bir araya toplar ve dünya için en büyük tehlike olan Tom Cohen'i birlikte durdurmaya çalışır.

 

Dehşet Evi

 

Miguel Angel Vivas'nın yönettiği ve Guillermo Barrientos, Dritan Biba, Fernando Cayo ile Cesar Diaz oynadığı "Dehşet Evi (Secuestrados-Kidnapped)", gerilim sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

 

Filmde, yeni evlerine taşınan Joven ailesi, yerleşmeye başladıkları ilk akşam eve zorla giren üç kişinin şokunu yaşar. Aile fertleri, hayatta kalmak için yüzleri maskeli üç adamla evin içinde köşe kapmaca oynar.

 

Gördüğüm En Güzel Kadın

 

Paolo Virzi'nin yönettiği ve Valerio Mastandrea, Stefania Sandrelli ile Claudia Pandolfi'nin oynadığı "Gördüğüm En Güzel Kadın (La Prima Cosa Bella-The First Beautiful Thing)" filmi, trajikomik sahneleriyle dikkati çekiyor.

 

Filmde, kocasından şiddet gördüğü için iki çocuğuyla evini terk eden, güzelliği dillere destan Anna, 1970'lerin İtalya'sında oyuncu olmak için bir maceranın içine girer. 40 yıllık zaman diliminde geçen film, Anna ve iki çocuğunun yıllar içinde değişen hayatlarını, İtalya'nın değişen yüzünü de sergiliyor.

 

Ateşli Oda

 

Julio Medem'in yönettiği ve Elena Anaya, Natasha Yarovenko, Enrico Lo Verso ile Najwa Nimri'nin oynadığı "Ateşli Oda (Habitacionen Roma-Room in Rome)" filminin konusu ise şöyle:

 

"Yılın en kısa gecesinde, Roma'da bir otel odasında iki kadın, ruhlarına işleyecek bir deneyim yaşıyor. Bu gecenin sonunda, sabaha karşı bu iki kadın otelden ayrılarak ülkelerine dönüyor. Baş başa geçirdikleri 12 saat boyunca hayatlarını birbirlerine anlatan kadınlar, kayıp zamanın sürprizleriyle dört duvar arasında kalacak ve yeniden özgürlüklerine kavuşuyor."

 

Felekten Bir Gece Daha

 

Todd Phillips'in yönettiği ve Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis ve Justin Bartha'nin oynadığı "Felekten Bir Gece Daha (The Hangover II)filmi, komedi sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

 

Filmde, Phil, Stu, Alan ve Doug, Stu'nun düğünü için Tayland'a gider. Las Vegas'taki unutulmaz bekarlığa veda partisinden sonra Stu, işini şansa bırakmayıp sakin bir düğün öncesi kahvaltısı yapmayı tercih eder. Hiçbir şey planladığı gibi gitmez.

 

Koğuş

 

John Carpenter'ın yönettiği ve Amber Heard, Mamie Gummer, Danielle Panabaker ile Jared Harris'in oynadığı "Koğuş (The Ward)" ise gerilim ve korku sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.

 

Filmin konusu şöyle:

 

"Uyuşturucu bir maddeyle kendinden geçmiş olan Kristen, bir akıl hastanesine götürülmektedir. Genç kadının buraya neden getirildiğine dair en ufak bir fikri yoktur. Emin olduğu tek şey burada güvende olmadığıdır. Dört kadınla aynı koğuşta kalan Kristen, olayların göründüğü gibi olmadığını fark eder. Hastahaneden kurtulmanın bir yolunu bulmalıdır."