Kurfallı Doğalgaza Kavuştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şirketlerinden İGDAŞ, yatırım programı dâhilinde yapmış olduğu çalışmalarla Silivri'nin tüm köy ve mahallelerinde doğalgaz verme işlemi devam ediyor. Bugün de Kurfallı mahallesinde gaz açma töreni düzenlendi.

Kurfallı Doğalgaza Kavuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurfallı mahallesinde düzenlenen doğalgaz verme törenine AK Parti Silivri İlçe Başkanı İBB Meclis üyesi Rıfat Kutlu, belediye meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleriyle ve vatandaşlar katıldı.

Tören öncesinde mahalle halkıyla sohbet eden AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu “İBB başkanı Kadir Topbaş'ın selamlarını” ileterek kısa bir konuşma yaptı. Kutlu konuşmasında “Biz milletine hizmet etmeyi şiar edinmiş bir ekibiz. Belediyecilik Silivri'yi yöneten zihniyetin yaptığı gibi Belediyeyi borç batağına sokup, iflas haline getirip, iş yapmadan nara atmak, demagoji yapmakla olmaz. Silivri Belediyesi'nin unuttuğu köylerimizin, mahallelerimizin İBB olarak hizmetindeyiz. Silivri Belediye Başkanı demagoji yapıyor, nara atıyor, hizmeti biz yapıyoruz. Şu anda İBB ekipleri Silivri'nin 10 farklı noktasında çalışıyor. Her yerde, her köyde, her mahallede sizlere hizmet etmek için çalışıyoruz. Çünkü sizler bu hizmetlerin en iyisine layıksınız. Daha güzel hizmetleri sizlerle buluşturacağız" dedi.