Adını Feriha Koydum 43. bölüm fragmanı izle

Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile cuma akşamlarını fenomeni olmaya devam ediyor. Halil'in kaçırdığı Feriha zor durumda.. Emir ise çaresiz polis gibi iz sürüyor

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Adını Feriha Koydum 43. bölüm fragmanı izle
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile cuma akşamlarını fenomeni olmaya devam ediyor. Halil'in kaçırdığı Feriha zor durumda.. Emir ise çaresiz polis gibi iz sürüyor..

Tedavi gördüğü akıl hastanesinden kaçan Halil'in ilk işi yarım kalan işini bitirmekdi ki aynen öyle yaptı.. Feriha'ya olan sapkınlığı öyle bir hale getirdi ki psikopat olan Halil, Feriha'ya neler yapacak.. Yılbaşı gecesi havai fişek gösterisini izleyen Feriha ve Emir küçük bir tartışma yaşar ardından Feriha yalnız bulundğu yerden uzaklaştı ki o anda anahtarını düşürür işte o an Feriha için kötü olayların başlangıcı olur. Halil adım adım Feriha'nın peşindedir.. Feriha'yı kaçıran Halil O'nu daha önce kaçırdığı yere götürür.

Emir başta olmak üzere herkes seferber olmuş ve Feriha'yı aramaktadır. Olayın tek görgü tanığı Cansu ise Feriha'dan kurtulmak için gördüklerini kimseye anlatmaz ama kameralardan kaçamadı..

Halil bu saatten sonra Feriha'ya neler yapacak?

Emir Feriha'nın başına kötü bir şey gelmeden bulabilecek mi?

Bu soruların ve hepsinin cevabı Cuma akşamı Show TV ekranarında olacak..