Arda erkekliğe ilk adımı attı

Özvarnalı sigorta sahibesi Elif Özvarnalı ve Tarık Özvarnalı, oğulları Arda'yı sünnet ettirmenin mutluluğunu yaşadı. Katılımın yoğun olduğu düğün töreninde, iş ve siyaset dünyası bir araya geldi.

Arda erkekliğe ilk adımı attı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özvarnalı Sigorta sahibesi Elif Özvarnalı ve Tarık Özvarnalı’nın oğlu Arda, Ömür Düğün salonunda düzenlenen görkemli sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımını attı. Akşam saatlerinde başlayıp gece geç saatlere kadar devam eden sünnet törenine iş ve siyaset dünyası başta olmak üzere Özvarnalı Ailesinin yakınları, dostları ve çok sayıda davetli katılarak Özvarnalı Ailesinin mutluluklarına ortak oldular.
Yoğun katılımın olduğu gecede davetlileri kapıda karşılayan Elif ve Tarık Özvarnalı tören sonrası “Oğlumuz Arda erkekliğe ilk adımını attı. Mutluluğu ve heyecanı oğlumla birlikte yaşamanın gururu içindeyim. Bu güzel duyguyu Rabbim herkese nasip etsin. Allah bizlere damatlığını da göstersin. Güzel ve mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan mutluğumuzu paylaşan, yanımızda olan ve olamayan telgraf ve çiçek göndererek heyecanımıza ve sevincimize ortak olan tüm dostlarıma bir kez daha teşekkür ederiz” diyerek duygularını ifade ettiler.