Ayşegül Melisa Doğan Bu Tarz Benim'den elendi!

Ekranların fenomen dizisi Bu Tarz Benim'de bu hafta Ayşegül Melisa Doğan elendi. Jüri tarafından ismi söylenilen Doğan gözyaşları içinde gitti.

Ayşegül Melisa Doğan Bu Tarz Benim'den elendi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu Tarz Benim'de bir kişi daha elendi. Tarzından çok yağtığı kavgalarla konuşulan Ayşegül Melisa Doğan yarışmaya veda etti. Ayşegül Melisa Doğan yarışmanın 11. haftasında veda etti. Bu Tarz Benim jürisinden hafta içinde en az oyu alan Özlem Özden, Ayşegül Doğan, Ezgi Baylar ve Gizem Güler elenecek isimler olarak 29 Kasım final gecesinde ecel terleri döktü
AYŞEGÜL MELİSA DOĞAN ELENDİ
Bu Tarz Benim finalinde jüriden en düşük puanı alan isim Ayşegül Melise Doğan elenecek isimlerden ilki oldu. Yarışmacıların önerdiği isim ise Gizem Güler oldu. Son kararı Bu Tarz Benim jürisi verdi. İvana Sert, Ayşegül Doğan'ın ismi elenmek üzere 'agresifliği' sebebiyle önerdiğini söyledi. Uğurkan Erez de 'Ayşegül' dedi. Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş'tan da "Ayşegül gitsin' kararı çıktı.

Bu Tarz Benim'de haftayı en çok yıldız alarak tamamlayan ikizler Aycan ve Nurcan Şencan kardeşler koruma altına alındı. Ayşenur Balcı da haftayı ikinci olarak tamamlayınca taç giydi ve koruma aldı. Haliyle 29 Kasım eleme gecesinde en rahat olan isimler onlardı.