Azer Bülbül ölü bulundu

Antalya'da 20 gündür bir gece kulübünde sahne alan Azer Bülbül, otel odasında ölü bulundu.

Azer Bülbül ölü bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre, Güllük Caddesi'ndeki bir tavernada yaklaşık 20 gündür sahne alan ünlü türkücü Azer Bülbül (43), kaldığı otel odasında menajeri tarafından ölü olarak bulundu. Otele gelen sağlık ekipleri, Azer Bülbül'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Otele savcı ve olay yeri inceleme ekipleri geldi. Bu sırada Bülbül'ün yakınları otel lobisinde gözyaşlarına boğuldu.

SEVENLERİ OTELE AKIN ETTİ

Cevher Can, arkadaşının ölüm haberini otogarda aldığını belirterek, olayın şokunu yaşadığını dile getirdi. Diğer yandan sanatçının ölüm haberini alan sevenleri otele akın etti. Geçtiğimiz yıllarda Akdeniz Üniversitesi'nde çıkan olayların zanlılarından Ömer Ulusoy'un da otele gelenler arasında olduğu görüldü.

Azer Bülbül'ün odasındaki incelemeler devam ediyor.

İLK İNCELEME: KALP KRİZİ

Antalya'daki bir otelin dördüncü katındaki odasında ölü olarak bulunan sanatçı Azer Bülbül'ün cenazesi, savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından tabuta alınarak sevenleri tarafından cenaze aracına konuldu. Sevenleri Bülbül'ün tabutunu taşımak için kuyruk oluşturdu. Bülbül'ün cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yapılan ilk incelemede, ünlü sanatçının kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğinin düşünüldüğü belirtildi. Yakınları, yapılacak otopsi sonrası Azer Bülbül'ün cenazesinin İstanbul'a götürüleceğini kaydetti.