Bu Tarz Benim'de kim elendi? 15 Kasım elenen isim

Bu Tarz Benim'de bu hafta eleme heyecanı yaşanacak? Yarışmanın sürpriz konuğu Nihat Doğan. Bakalım yarışmaya veda eden isim kim olacak

Bu Tarz Benim'de kim elendi? 15 Kasım elenen isim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

En çok izlenen yarışma programlarından biri olan Bu Tarz Benim'de bu akşam eleme heyecanı yaşanacak. Bu Tarz Benim yarışmasında geçen hafta elemeye kalan iki isim Meltem ve Tuğçe olmuştu. Jüri üyelerinin kararları sonucu 8 Kasım eleme gecesinde yarışmaya ve büyük ödüle veda eden isim Meltem oldu. Tuğçe arkadaşlarının onun ismini söylemesine çok şaşırdı, bakalım bundan sonraki haftalarda yarışmacılara karşı tavrı nasıl olacak.

BU Tarz benimde elenen isim Nur Bozar oldu

Bu Tarz Benim'în jüri üyeliğini Ivana Sert, Kemal Doğulu, ve Nur Yerlitaş yapıyor. Eleme gecelerinde jüri koltuğuna Uğurkan Erez ve bir ünlü sanatçımız katılıyor. Bu hafta yani 15 Kasım Cumartesi günü Bu Tarz Benim eleme gecesine katılacak olan konuk jüri Nihat Doğan oldu. Renkli kişiliği ve şarkılarıyla nihat Doğan Bu Tarz Benim eleme gecesini renklendirecek. 

Yarışmada bu hafta en çok yıldızı toplayan isimler hangileri oldu? Bu Tarz Benim yarışmasındaki en önemli konulardan biri de yıldız toplamak. Cuma gününe kadar kim en çok yıldızı toplarsa eleme gecesinde koruma altına alınıyor ve kimse eleme gecesi geldiğinde o kişinin ismini söyleyemiyor. Bu hafta koruma altına alınan iki isim Tuğçe ve Ezgi oldu. Bu Tarz Benim'de 14 Kasım Cuma günü yine tartışmalar yer aldı. Tartışma konusu Nur Bozar'ın kendisini diğer yarışmacılardan soyutlamasıydı. Özlem Özden, Gizem Güler ve Ayşegül Melisa Doğan arasında bu tarışma çıktı ve daha sonra Öykü Serter'in araya girmesiyle konu kapatıldı. 

Bu Tarz Benim'in bu haftaki konsepti 1980'li yıllar. Bakalım bu haftanın en çok beğenilen ve yarışmaya veda eden ismi kim olacak. Bu Tarz Benim bu akşam Show Tv'de!

Bu u tarz benim in bu haftaki eleme gecesinde Öykü serter kritik iki açıklama yaptı. Bunlardan biri bu tarz benim yarışmasına son katılacak ismin eski yani elenen yarışmacılardan biri olacak. 

Diğer konu ise ödül

Bu tarz benimde haftalar geçtikçe heyecan daha da artıyor. Yarışmacılar kıyasıya mücadrle ediyor. Haftalar geçtikte jürinin seçimleride daha zorlaşıyor. 15 kasım rleme gecesinide geride bırakırken bu tarz benim büyük ödüle gittikçe yaklaşılıyor. Bu tarz benim büyük ödül gecesinde birinciyi yüzde elli halk oylaması yüzde elli de jüri üyelerinin oyları belirleyecek.

Bu Tarz Benim'de dün renkli görüntüler yaşandı. Konuk sanatçı Nihat Doğan yeni şarkılarını seslendirdi.  Yarışmanın başında ise Ivana Sert'in dans gösterisi damga vurdu. Bu Tarz Benim'de Nur Bozar'ın elenmek istediğini söyleyince bütün yarışmacılar ve jüri üyeleri eleştirdi. Kimisi Nur'un artık yeni şeyler üretemediği ve yarışmada ileriye gidemeyeceği için bu yolu seçtiğini söyledi. Jüri üyeleri de Nur'un bu tavrına tepki gösterdi bu şekilde yarışmadan ayrılmak istemenin doğru olmadığını söyleyerek Nur Yerlitaş ve Uğurkan Erez Nur'un kalmasını, İkizlerin gitmesini söyledi. Kemel Doğulu, Ivana Sert ve Nihat Doğan ise Nur'un ismini söyledi. nur Bozar yarışmadan bu şekilde ayrılmak istiyorsa bizde onun ismini verelim diyerek jüri üyeleri Nur'u söyledi ve 15 Kasım Bu Tarz Benim eleme gecesinde elenen isim Nur Bozar oldu.