Dilara ve Oğuzhan'ın mutlu günü

Gazeteci A. Refik Bek'in oğlu Oğıuzhan, Dilara Koç ile nişanlandı.

Dilara ve Oğuzhan'ın mutlu günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri siyasetini nabzı hafta sonu Dilara ve Oğuzhan'ın nişan töreninde attı.

Gazeteci A. Refik Bek ve Hüsniye Bek'in oğlu Oğuzhan ile Bora Koç ve Dilek Uçar’ın biricik kızları, Aydın Uçar'ın torunu Dilara'nın nişan yüzüklerini Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca takarken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de telgraf çekerek genç çifti kutladı.

Dilara ve Oğuzhan'ın mutlu günü

Nişan törenine İYİ Parti GİK Üyesi Ethem Baykal, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nın ileri gelen isimleri, Anavatan Partisi eski ilçe başkanları Ferit Pala ve Nadir Benderioğlu, DYP Esi İlçe Başkanı Mehmet Yönet, SİBESO Başkanı Nuray Koçer ve yönetimi, Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta, Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, Silivri Kuzey Kafkas Kültür Derneği Başkanı Atilla Özbek ve yönetim kurulu, STK temsilcileri, okul müdürleri ve çok sayıda misafir katıldı.

Dilara ve Oğuzhan'ın mutlu günü

Genç çiftin yüzüklerini Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca birlikte taktı. Çok heyecanlı olan gençlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Takı töreninin ardından çoşkulu bir şekilde devam eden nişan töreni geç saatlere kadar sürdü.

Dilara ve Oğuzhan'ın mutlu günü