Eren 'ermiş' muradına!

Kasaba Gazetesi ve Silivriden.com Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Eren Ermiş, Gamze Öztürk ile hayatını birleştirdi. Cumartesi günü gerçekleştirilen düğüne, yüzlerce davetli katıldı.

Eren 'ermiş' muradına!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Genel Sekreteri, Kasaba Gazetesi ve Silivriden.com Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Eren Ermiş, hayatını Gamze Öztürk ile birleştirdi.
Geçtiğimiz Cumartesi günü Selimpaşa da gerçekleştirilen düğün töreninde Eren ve Gamze çiftinin nikah şahitliğini Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan Er, Mektebim Okulları Kurucusu ve Sahibi Ümit Kalko, Servis Turizm Şirketinin sahibi Rıza Oturak ve Emekli Albay Fehmi Demir yaptı. Düğün törenine; CHP İstanbul Milletvekili Sayın Ali Şeker, Saral İnşaat Genel Müdürü Hüseyin Kuru, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Aynural, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karakaş, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın, MHP Silivri İlçe Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın, Silivri Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri Tamer Şişman, Osman Umuç ve Mutlu Bozoğlu, Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Özkök, Silivri geçmiş dönem Ocak Başkanları Kan Demirkol, Murat Koçoğlu, Nurullah Arıkan, Kuyumcu Kent Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Sudaş, İşadamı Süleyman Toygar ve Eşi Aysun Toygar, İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Mert ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İçişleri Bakanlığı eski Danışmanı Yetgin Çavdar, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Nuray Koçer, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan, Akşam Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Dolu, Silivri Ziraat Bankası Müdürü Yahya Ergün Kırkızoğlu, Küçükçekmece Ziraat Bankası Müdürü Saadettin Yığman, SAMDER Silivri Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Avcılık Atıcılık ve İhtisas Spor Kulübü Derneği Başkanı Sezai Yeşilkurt, İSDEF Genel Başkanı Bahri Gökmen, İSDEF Başkan Vekili Sezai Güntav, İSDEF Genel Sekreteri Aslan Ebrinç, İşadamı Ferhat Çetin, Salı Pazarı Dernek Başkanı Mustafa Tarım, Türk Eğitim Sen Silivri Şube Başkanı Cem Tan, Bafra Dernek Başkanı Muammer Durmuş, Ladikliler Dernek Başkanı Fatih Zeybek, Ünsallar Parke Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünsal, Silivri Taekwondo Ailesi, Kader Mahkumları Derneği Başkanı Necdet Yüksel, Piri Mehmet Paşa Mahallesi Muhtarı Serhat Ateş ve çok sayıda basın mensubu ve yüzlerce davetli katıldı.
 
DAVETLİLER DOYASIYA EĞLENDİ
Takı merasiminin ardından, Kastamonu Köçek Ekibi sahne aldı. Beğeni ile izlenilen Köçek Grubu'nun ardından sahneye dev orkestra çıktı. Davetlileri eğlendiren dev orkestra Ahmet Ermiş ile birlikte gece boyunca davetlilere unutulmaz bir düğün yaşattı.
 
SEDAT PEKER ÇELENK GÖNDERDİ
Onlarca çelenk ve çiçeğin gönderildiği düğün de en dikkat çeken çelenk ise Ünlü İş adamı Sedat Peker'in oldu. Dev bir çelenk gönderen Peker, Eren ve Gamze çiftinin mutluluklarını paylaştı.