Gümüşyaka bu nişan törenini konuşuyor

Gümüşyaka mahallesinin köklü ailelerinden Avcıoğlu - Ekici ailesi arasında yapılan nişan töreninde davetliler takı için adeta birbirleriyle yarıştılar.

Gümüşyaka bu nişan törenini konuşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gümüşyaka, dün akşam düzenlenen muhteşem bir nişan organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Davetliler, Gümüşyaka mahallesinin en köklü ailelerinden olan Aliye-Sunay Avcıoğlu’nun kızları Gülcan ile Feray-Rıdvan Ekici’nin oğulları Berkay’ın evlilik yolundaki ilk adım olan nişan töreni için Çağdaş Aile Çay bahçesinde bir araya geldiler. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Meclis üyeleri, Siyasi parti temsilcileri, STK yönetici ve üyeleri, işadamları ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende nişan yüzüklerini Silivri Belediye Başkanı Özcan ışıklar kesti.

Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından takı törenine geçildi. Davetlilerinin şıklık yarışı takıda da devam etti. Gelinin adeta seyyar kuyumcuya çevrildiği nişan töreni gece geç saatlere kadar sürdü. Aliye ve Sunay Avcıoğlu çifti davetlilerle tek tek ilgilenerek kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler