İşadamları bu nikâhta bir araya geldi

Silivrili Sanayici ve İşadamları, SİAD Sekreteri Zuhal Türkün'ün oğlu Saltuk Buğra Badem ve Merve Ovacık'ın nikâhında bir araya geldi.

İşadamları bu nikâhta bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaşar Kemal Sergi Salonunda gerçekleştirilen nikâh törenine, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, SİAD Yönetim kurulu üyeleri, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

SİAD Sekreteri Zuhal Türkün’ün oğlu Saltuk Buğra Badem ve Merve Ovacık’ın nikâh şahitliğini Eren Gözütok ve SİAD Başkanı Hakan Kocabaş yaptığı nikâhı Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar kıydı. Nikâh cüzdanını da SİAD Başkanı Hakan Kocabaş’ın teslim etmesini istedi.

Zuhal hanım bizim için çok büyük bir değer diyerek kısa bir konuşma yapan SİAD Başkanı Hakan Kocabaş “Zuhal hanım bize rahmetli Kadir Baran’dan emanet, biz görevde olmasak ta o hep SİAD’da olacak. Yeni çiftimize mutluluklar diliyorum. Evlilikte en önemli şey saygı, saygıdan sonra sevgi geliyor. Onlar bir ömür boyu birbirlerine saygılı olurlarsa sevgi de arkasından gelir diye düşünüyorum. İnşallah Ülkemize faydalı çok güzel çocuklar yetiştirirler, tekrar mutluluklar diliyorum. Nikâh defterini Buğra’ya vereceğim. Çünkü defteri her ne kadar Buğra’ya da versem de biliyorum ki hanımların sözü geçiyor.”diyerek nikâh cüzdanını damada teslim etti.