Kesen ve Kandemir ailelerinin mutlu günü

Silivri'nin tanınan esnaflarından Kasap Mustafa'nın torunu İşadamı Şevket Kesen ile Bakkal İbrahim'in torunu Mali Müşavir İrem Simge Kandemir, Garden'da gerçekleştirilen düğün ile hayatlarını birleştirdi.

Kesen ve Kandemir ailelerinin mutlu günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin tanınan esnaflarından Kasap Mustafa’nın torunu İşadamı Şevket Kesen ile Bakkal İbrahim’in torunu Mali Müşavir İrem Simge Kandemir, Garden’da gerçekleştirilen düğün ile hayatlarını birleştirdi.

Silivri eski Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir ve Meral Kandemir çiftinin kızı Mali Müşavir İrem Simge Kandemir ile Ünsan Kesen ve Berrin Kesen çiftinin oğlu İş adamı Şevket Kesen, Garden Et Lokantasında hayatlarını birleştirdi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı düğünde genç çifti arkadaşları da yalnız bırakmadı.Üç seneyi aşkın birlikte olan çiftler, gelen tüm misafirlere teşekkür ettiler. Genç çiftin nikah şehitleri ise arkadaşları Tunay Yılmaz ve Çisel Tunca oldu.

‘TÜM ÇİFTLERİMİZE MUTLULUKLAR’
Kızı İrem Simge Kandemir’i evlendiren Yılmaz Kandemir ise, “Bir babanın ve annenin hayatlarında ki en mutlu günlerden biri kızını veya oğlunu evlendirmesidir. Oğlumla bu mutluluğu iki sene önce yaşadık ama kız evladı farklı. Bütün dostlarımıza bugün bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ederim. Allah, mutluluklarını daim etsin. Silivri’mizde bugünlerde evlenen genç çiftlerimize de ayrıca mutluluklar diliyorum” dedi.