Nur Bozar'ın eski fotoğrafları şaşırttı! İşte o fotoğraflar

Show Tv ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim programının yarışmacısı Nur Bozar, 2009'da Best Model'e katılmış. Bozar'ın o fotoğrafları ortaya çıktı

Nur Bozar'ın eski fotoğrafları şaşırttı! İşte o fotoğraflar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 'Bu Tarz Benim' yarışmasının öne çıkan isimlerinden Nur Bozar'ın (24) 2009'da katıldığı Best Model yarışmasındaki fotoğrafları yaşadığı büyük değişimi ortaya çıkardı.İşte Nur Bozar'ın o fotoğrafı. Peki, Bu Tarz Benim yarışmasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Nur Bozar kimdir? Nur Bozar hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz. 


ESKİ FOTOĞRAFLARI ŞAŞIRTTI
Türkan Şoray'a benzerliğiyle sivrilen Bozar'ın 4 yıl önceki haliyle şimdiki görüntüsü hayli farklı. Best Model'de dereceye giremeyen Bozar 2012'de Miss Model Of Turkey'e katılmış başarılı olamamıştı.


"HİÇBİRİNE GÜVENMİYORUM"
Daha önce Çağla Şikel ve Alişan'ın sunduğu 'Her Şey Dahil' programına konuk olan Nur Bozar, "Yarışmadaki kimseye güvenmiyorum" demişti. Bozar;: “Beni gizlice videoya çektiklerinden beri hiç kimseye güvenmiyorum. Onların yanında giyinmiyorum” diye konuştu.


'EVLİLİK DÜŞÜNÜYORUZ”
Özel hayatından da bahseden Nur Bozar, 2 yıldır süren bir ilişkisinin olduğunu söyledi. Nur Bozar; “ 2 yıl 2 aydır bir ilişkim var. Aklımda bir ömür beraber geçirmek var. Ailelerimiz de tanışıyor. O bana bir lütuf” dedi. Ensonhaber

NUR BOZAR KİMDİR?

1990 doğumlu, 24 yaşında. Üniversite öğrencisi ve ayrıca mankenlik / oyunculuk yapıyor. 2009'da Best Model yarışmasına katıldı, dereceye giremedi.2012 Miss Model Of Turkey yarışmasında 'Basın Güzeli' ödülünü kazandı. 2014 yılında Bu Tarz Benim yarışmasına katıldı.Instagram'da @nurbozar hesabını kullanıyor ve Facebook sayfası ise facebook.com/nurbozar adresinde.Instagram'da birkaç hafta öncesine kadar 70 bin takipçisi bulunan Nur Bozar'ın şu anda 250 binden fazla takipçisi var.Nur Bozar, yarışmada yaşadığı polemiklerle ve Türkan Şoray'a benzetilmesiyle dikkat çekti.

Türkiye Gazetesi