O Silivri'nin sesi!

Silivri Belediyesi ses yarışmasında birinci olan Duygu Erol, Star TV'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının Salı akşamki bölümünde kendini gösterdi. Ancak jüri, seneye tekrar görmek istediklerini belirterek Erol'u uğurladı.

O Silivri'nin sesi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz yaz Silivri’de düzenlenen çeşitli ses yarışmalarındaki başarısıyla ismini sıkça duyuran Duygu Erol, geride kalan Salı akşamı televizyon ekranındaydı. Erol, bu başarısını profesyonellerle devam ettirmek istedi ve Star TV’de yayınlanan “O Ses Türkiye” adlı yarışma programına katıldı. Athena gurubunun solisti Gökhan Özoğuz, Murat Boz, Hadise ve Ebru Gündeş’ten oluşan jüri heyeti, Silivrili Duygu’nun söylediği Sertap Erener’e ait olan Yolun Başında şarkısını değerlendirdi.

Murat Boz, “Sesini dışarı bir türlü vermedin. Hep içine atarak okudun gibi geldi bana” derken, Hadise ise, “Bağırarak okumalıydın” ifadesini kullandı. Jürinin enteresan ismi Gökhan ise, “Çok tatlısınız” diyerek Erol’u teselli etmeye çalıştı. Gündeş de, seneye tekrar görmek istediklerini dile getirdi.

Erol, jüriye teşekkürlerini iletti ve programdan ayrıldı.