Peri masalı gibi

Bölgenin tanınan gazetecilerinden Ali Tarakçı'nın oğlu Can Tarakçı, peri masallarındaki gibi bir düğünle, Demet Tarakçı (Polat) ile dünya evine girdi

Peri masalı gibi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gerçek Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tarakçı’nın oğlu Can Tarakçı ve Demet Tarakçı (Polat) ile dünya evine girdi.
Esenyurt Nikah Sarayı’nın bin kişilik salonunda yapılan düğünde yeni çiftin nikah şahitliklerini ise AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun yaptı.

Bölge, salona aktı

Yemekli gerçekleşen düğüne gelen davetliler, Nikah Sarayı’nın giriş salonunda keman ve flütten oluşan trionun seslendirdiği oda müziği ile karşılandılar. Konukların doyasıya dans ettiği, halaylar çektiği düğüne Tarakçı ve Polat ailelerinin yakınları, dostları, milletvekilleri, belediye başkanları, meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum örgütlerinin ve odaların temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Baba’nın mutluluğu

Geç vakitlere kadar süren düğünde çok sayıda sanatçı sahne aldı. Sinop, Artvin ve Sivas yöresinin ekiplerinin sahne aldığı düğünde, davetliler geç saatlere kadar yöresel oyunlar ve halaylar ile pisti doldurdular.
Gazeteci Ali Tarakçı, en büyük oğlunun mutlu gününü görmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederken, düğünde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına ve yakınlarına teşekkür etti.